Lifestyle

Jongens van een andere planeet? Deze dingen begrijpen ze niet aan meiden

Jongens komen van Mars en meiden komen van Venus, was de uitspraak toch? Niks blijkt minder waar, want de boys in ons leven begrijpen echt niet alles wat wij girls doen. Daar is niks mis mee, maar jongens zijn toch echt even anders dan meiden. Ben jij benieuwd welke dingen jongens over het algemeen niet begrijpen? Lees dan gauw mee. 

Deze dingen begrijpen jongens niet aan meiden 

1. 'Ik heb niks om aan te trekken'
Wanneer jij een feestje hebt, sta jij soms wel uren bij je kledingkast. Wat ga ik nu aantrekken en zie ik er wel leuk uit? Grote kans dat je wel tien keer van outfit verandert, voordat je tevreden bent. Voor de boys is dit een complete hocuspocus. 'Je hebt zoveel kleding en nog heb je niks om aan te trekken?', luid de prangende vraag. Jongens zijn over het algemeen een stuk nuchterder en trekken gewoon een outfit uit de kast die ze mooi vinden, zonder er al te veel bij na te denken. Die snappen niks van al die outfitstress. Gelukkig zien we er wel altijd goed uit, toch ladies.

2. Samen naar de wc
Wij dames hebben gewoon graag wat gezelligheid om ons heen. Alleen naar de wc gaan, voelt dan ook heel eenzaam. Wij tutten ons graag op met de girls in de wc om vervolgens nog even te zeuren dat ons haar een complete chaos is. Voor jongens is het toilet toch iets meer functioneel en die vinden dat ze ook wel alleen kunnen plassen. Wat wij doen op de wc is één groot raadsel voor de jongens. 

3. De tijd die je 's ochtends nodig hebt
Waarom wij vrouwen altijd zoveel tijd nodig hebben 's ochtends is een raadsel bij de mannen. Urenlang uitkiezen wat je aan wil doen, een half uur over je make-up doen en ook nog eens niet weten welke schoenen je aandoet. Hoe dan?! Yep, wij vrouwen zien er gewoon graag goed uit en dat kost tijd, babey!

jongens begrijpen dit niet aan meisjes 4. 'Er is niks!'
Het gaat altijd fout bij de subtiele communicatie tussen jou en de boys. Jij zegt dat er niks is, maar je zou graag willen dat hij aan jou vraagt of het wel gaat. Jongens geloven echt dat er niks is, want subtiele hints is voor hen abracadabra. Voortaan is het misschien beter om te zeggen dat er wel wat is... 

5. Waarom wij onze foto's nóóit mooi vinden
Je hebt net een hele hoop foto's gemaakt die hij super mooi vindt. Je hebt er wel duizenden gemaakt en er is er geen één waar je tevreden over bent. Waarom al die moeite dan, denken de boys. Misschien wel een beetje té veel drama voor alleen een foto is wat de jongens denken... 

6. Jaloezie
Je vriendin zag er vandaag fantastisch uit en dat heb je al wel honderd keer gezegd. Je voelt je enorm lelijk, omdat jij er vandaag niet zo mooi uitzag als zij. De jaloezie stroomt je lijf binnen. Maar waarom eigenlijk? Je bent toch zelf ook super knap, denken de jongens dan. Waarom telkens dat vergelijken met je vriendinnen, snappen ze nergens van. Zij zijn vaak toch een stuk nuchterder dan wij dames... 

Let op: not all the guys are just like this. Dit is een algemeen beeld van hoe het brein van mannen in elkaar zit en betekent dus niet dat dit met alle jongens zo is. 

Beeld: Istock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved