Lifestyle

Waarom het oké is om soms jaloers te zijn op je bestie

'Mijn bestie is de leukste'. Zeggen we dit eigenlijk allemaal niet over onze beste vriend of vriendin? Als jij het gevoel hebt dat je de allerleukste best friend ever hebt, dan kan het voorkomen dat je soms een beetje jaloers bent op die leukerd. Dat is helemaal niet zo erg. Hieronder lees je meer dingen die je kunt herkennen als je soms een beetje jaloers bent. 

1. Jouw bestie haalt met gemak hoge cijfers zonder te leren

Jij hebt superveel moeite met Spaans. Hoe hard je ook leert, het lukt je gewoon niet zo goed. Jouw bestie haalt met gemak een acht zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Not fair. 

2. #Alwaysfleek

Het maakt niet uit wat jouw bestie aan heeft. Alles ziet er altijd tot in de puntjes verzorgt en fashionable uit. Ze lijkt zo weg te lopen uit een Instagram advertentie en het kost haar totaal geen moeite, Het liefst fleek jij ook iedere dag zo, maar het lukt je gewoon niet om de juiste dingen bij elkaar te vinden. 

jaloers op bestie

3. Flawless skin 

Naast jouw bestie ben je je soms extra bewust van de onzuiverheden in je gezicht. Een flawless face die heeft zij zeker. Gelukkig deelt ze haar skincare tips wel met jou. 

4. Ze heeft prachtig haar 

Als jij door weer en wind naar school gefietst hebt, dan zit je haar niet altijd even mooi meer. Hier heeft jouw bestie geen last van. Zij loopt er iedere dag bij als Janine uit GTST.

5. Alle boys vinden haar leuk 

Jouw bestie is gewoon een mega babe. Als jullie in de stad gaan chillen, dan zijn alle ogen altijd op haar gericht. Hello, mag ik ook wat aandacht please.

6. Een figuur waar je u tegen zegt 

Jouw bestie is iemand die alles kan eten, maar nooit een grammetje aankomt. Terwijl jij al aankomt als je met een oog naar een frietje kijkt. 

jaloers op bestie

7. Meet the family 

Als jullie gaan chillen dan doen jullie dit het liefst bij je bestie thuis. Zij heeft namelijk de leukste familie ooit. Het is er always gezellig en de snoepla ligt altijd vol lekkers. 

8. Jouw bestie is ook weleens jaloers 

Ook al voelt het misschien niet zo, jouw bestie is ook weleens jaloers op jou. Jullie zijn niet voor niks best friends. Dit betekent dat jij net zo goed een geweldig persoon bent. 

Het is helemaal niet gek dat je soms jaloerse gevoelens bij je bestie hebt. Zolang die gevoelens maar niet extreem worden en je ook inziet dat je zelf een superleuk persoon bent. Want believe us, jij bent net zo een cutie als je beste vriendin. Niemand is perfect. Wij weten zeker dat jouw bestie ook dingen heeft waar zij mee worstelt.  Dus, don't be to hard on yourself. Hier vind je leuke tips om extra lief voor jezelf te zijn. 

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved