Lifestyle

Goed initiatief: Magioni komt met een roze pizza in de strijd tegen borstkanker

Hoewel het geen fijn onderwerp is om bij stil te staan, kom je er als vrouw toch niet omheen: borstkanker. Misschien weet je al wel dat het slim is om je eigen borsten regelmatig te checken op knobbeltjes, maar dat is niet genoeg. Pink Ribbon en healthy pizzamerk Magioni bedachten nóg iets om die rotziekte tegen te gaan: een roze pizza.

Het verhaal van de Magioni Titza 

What’s in a name
Hoewel borstkanker absoluut niet iets is om te lachen, moesten wij stiekem wel een beetje gniffelen toen we hoorden van de naam ‘Titza’ van Magioni. Magioni ken je vast wel van hun healthy pizza’s met bodems gemaakt van lekker veel veggies. Ze brengen dus nu een nieuwe versie uit en dat is de roze Titza-pizza! Oktober is de maand waarop we allemaal extra stil staan bij borstkanker en Pink Ribbon en Magioni bedachten daarom deze pizza met de hele toepasselijke naam. Pink Ribbon is de organisatie die borstkankeronderzoek financiert. Zo krijgen vrouwen met borstkanker wat extra aandacht doordat er een pizza naar hen is vernoemd. De Magioni Titza is dus hartstikke roze en dat komt door de yummie tomatenbasilicumsaus, verse mozzarella en zongedroogde tomaat die erop zit. 

€1 naar Pink Ribbon
Oké, van deze roze pizza met een goed doel worden wij heel blij! Extra top is al helemaal dat voor elke pizza die jij opsmikkelt, er 1 euro naar Pink Ribbon gaat. Wist je dat 1 op de 7 vrouwen in Nederland in haar leven te maken krijgt met borstkanker? Yep, dat is echt super sad news. Gelukkig kan jij het onderzoek naar borstkanker dus steunen door zo’n roze baby in huis te halen. Of meteen een stapel natuurlijk. 

De Titza-pizza’s van Magioni zijn limited-edition en ze liggen vanaf 5 oktober in de schappen bij Jumbo. 

Beeld: Magioni