Lifestyle

De top 6 adventskalenders om dit jaar cadeau te geven (of gewoon zelf te houden)

Het is natuurlijk nog niet officieel tijd om af te gaan tellen - nog 62 nachtjes slapen - maar onze kerst voorbereidingen zijn al in volle gang. Wat wij graag onder de boom zien verschijnen, dat vinden we niet zo moeilijk om te bedenken! Maarre, wat we anderen moeten gaan schenken is wél een moeilijke opgave. Gelukkig brengen onze favoriete merkjes elk jaar een adventskalender uit. Wij hebben de zes leukste adventskalenders van 2023 voor jou op een rijtje gezet om aan je vriendinnen cadeau te doen (of gewoon om zelf te houden).

Adventskalender 2023

Elke dag een cadeautje uit mogen pakken tot kerst, wat is er beter dan dat?! Mits je natuurlijk wel genoeg zelfbeheersing hebt om niet alle vakjes binnen één dag te openen. Met zoveel leuke adventskalenders is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien! Daarom hebben wij bij Girlscene een lijstje gemaakt van de zes leukste adventskalenders van 2023.

1. Rituals – The Ritual of Advent

Deze prachtig ontworpen adventskalender zit boordevol 24 luxe cadeaus ter waarde van €140, waarvan je er elke dag tot kerst eentje mag openmaken. Achter ieder deurtje wacht een speciale traktatie voor jou of iemand anders waar je om geeft. Of het nu gaat om heerlijke producten voor lichaam, huis of schoonheid, of kaarsen om gezelligheid te creëren tijdens de adventszondagen, deze kalender heeft het allemaal.

2. Douglas – Beauty Adventskalender

Voor alle beauties in je vriendinnengroep is deze adventskalender van de Douglas dé cadeautip voor dit jaar. Huidverzorgingssterren, make-up highlights of fantastische accessoires: 24 deurtjes wachten erop om geopend te worden en je te betoveren met verrassingen van de unieke labels uit de Douglas Collection.

3. Bijenkorf – Vondels

Kan jouw kerstboom nog wat versiering gebruiken? Dan heeft de Bijenkorf de perfecte adventskalender voor jou. Met de Bijenkorf x Vondels kalender krijgt je boom nog wat extra glans en schittering om de laatste dagen tot kerst mee af te tellen.

4. EasyToys – Naughty & Nice

In de 2023-editie van de EasyToys adventskalender draait het allemaal om het thema Naughty & Nice. Een perfecte adventskalender voor jezelf of voor koppels om samen te experimenten met de inhoud van elk vakje. Ontdek 24 erotische cadeautjes ter waarde van €500. Dat belooft een spannende kerst te worden, oeh la la.

5. Tony’s Chocolonely – Kerst chocolade

Yummy! Deze adventskalender van Tony Chocolonely is om op te eten – letterlijk. Het aftellen tot kerstmis was nog nooit zo lekker als met Tony’s aftelkalender. Elke dag vindt je een kleine verrassing in alle smaken van de regenboog – als je niet verleid wordt om alles in een keer op te eten natuurlijk.

6. Pink Gellac – Limited Edition Adventskalender

Roze, rood, paars en oranje, inmiddels hebben wij alle kleuren van Pink Gellac al in onze nagellak collectie. Speciaal voor de aankomende feestmaanden heeft Pink Gellac namelijk een adventskalender uitgebracht. Dat betekent dus 24 vakjes vol met producten van je favoriete nagelmerk. Deze hoort zeker weten op jouw wish-list!