Lifestyle

Let’s dance: 4 toffe ADE feesten waar je zeker bij wil zijn

Amsterdam-dance-event-lijstje-2023

Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur! Vanaf woensdag 18 oktober is het weer tijd om los te gaan op knallende beats in de leukste outfits op de meest unieke locaties. Met zoveel verschillende feesten heeft ADE voor ieder wat wils, en om het jou makkelijker te maken hebben wij onze favorites op een rijtje gezet. Let's dance the night away bij deze vier ADE feesten die je niet wil missen!

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event is het grootste elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar komen duizenden muziekliefhebbers, dj’s en professionals uit de muziekindustrie samen in Amsterdam om vijf dagen lang los te gaan op de meest te gekke feesten. Met zoveel toffe feestjes is het moeilijk om te kiezen waar jij nu bij moet zijn. Daarom hebben wij Girlscene’s favoriete ADE feestjes voor je op een rijtje gezet.

Thuishaven ADE Thursday by IsBurning & Maricas – donderdag 19 oktober

Voor het eerste event op ons lijstje hoef je niet lang meer te wachten. Want op donderdag 19 oktober kunnen de voetjes van de vloer en dans jij op de beste techno- en housebeats tijdens Thuishaven ADE Thursday by IsBurning & Maricas. Thuishaven staat bekend om de industriële locatie, de verschillende stages, en het unieke decor waardoor je jezelf waant in een andere wereld vol muziek!

View post on Instagram
 

Paradise X Loveland ADE – vrijdag 20 oktober

Vrijdag 20 oktober vindt Paradise X Loveland plaats in de Mediahaven. Het unieke aspect dit jaar? Maar liefst drie verschillende kamers waar het paradise op je wacht! Wie kunnen we verwachten dit jaar? Denk aan artiesten zoals Jamie Jones, HoneyLuv, Mason Maynard en Richy Ahmed. Wij kunnen niet wachten om hier bij te zijn!

View post on Instagram
 

Awakenings ADE 2023: Joris Voorn Presents Spectrum – zaterdag 21 oktober

Deze organisatie organiseert ieder jaar de meest legendarische feesten en ook dit jaar beloven ze er met ADE een spektakel van te maken! Dit jaar organiseren ze maar liefst negen feesten tijdens ADE, maar onze favoriet is Awakenings: Joris Voorn Presents Spectrum. Dit event zal plaatsvinden op zaterdag 21 oktober in de Gashouder. Niet alleen Joris Voorn zal draaien, maar ook Adiel, Rene Wise en Rødhåd zullen voorbij komen!

View post on Instagram
 

DGTL ADE: Gou Talk With Peggy Gou – zondag 22 oktober

Last but not least, DGLT. Want natuurlijk mogen ook de DGTL feestjes niet ontbreken in het Girlscene ADE lijstje. 19 t/m 22 oktober worden er zes DGTL ADE-evenementen georganiseerd. Enne, op zondag 22 oktober zal een van onze favoriete ADE feestjes plaatsvinden, namelijk Gou Talk With Peggy Gou. Dit te gekke house-feest wordt gegeven in het NDSM Warehouse met en niemand minder dan Peggy Gou is onderdeel van de toffe line-up. So exciting! 

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @dgtlfestival