Films & Series

Wil je zien: zo ziet de Temptation Island Love or Leave villa er van binnen uit

Wij hebben jullie beloofd om alle updates rondom Temptation Island 2020 te delen. En daar houden we ons dan ook aan. Vandaag hebben we weer goed nieuws. Gister deelde wij twee gelekte verleiders met jullie, namelijk de knappe Dennis en handsom Mike. Vandaag hebben wij ander leuk nieuws, want: we weten namelijk hoe de Temptation-villa’s eruit zien. Exciting!

Dit zijn de Temptation Island: Love or Leave villa’s 

Grazia heeft prachtige foto’s van de Italiaanse villa’s gepubliceerd. Yes, je hebt het goed gehoord: villa’s, als in meervoud. Er zal namelijk wel gewoon weer villa voor de mannen zijn en eentje speciaal voor de vrouwen. Als je die foto’s ziet dan ben je meteen ready om je koffers in te pakken en zelf naar Italië af te reizen. Je kunt ze hier bekijken. 

View post on Instagram
 

Temptation Island: Love or Leave

Dit Temptation Island seizoen zal er iets anders uit gaan zien dan je gewend bent. Het draait deze keer niet om de verleiding, maar om échte liefde. De deelnemers gaan er namelijk achter proberen te komen of hun loved one wel de ware is. Er zullen dit jaar geen verleiders rondlopen, maar singles die zelf ook echt op zoek zijn naar liefde. De koppels gaan elkaar de vrijheid geven om uit te zoeken of ze wel echt voor elkaar bestemd zijn. Ze zijn dus eigenlijk single als ze de villa’s ingaan. Dit concept komt je misschien bekend voor, het programma aat lijken op Temptation USA. Wij zijn exited en kijken uit naar de eerste afleveringen. Wanneer deze precies te zien zijn, lees je hier

 

Bron: Lovereality | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀