News

Baby nieuws: Leighton Meester is bevallen van haar tweede kindje

In april werd onze favoriete Gossip Girl actrice Leighton Meester (Blair Waldorf) met een opvallende baby buik gespot. De twee hebben de zwangerschap nooit bevestigd. Toch is het nu eindelijk zover! Vader Adam Brody heeft tijdens zijn laatste online gamesessie bekend gemaakt dat hij papa is geworden. Cute!

Leighton Meester is bevallen van een zoontje

Adem Brody vertelt op Twitch: "Ik heb een zoon. Hij is een droom. Het is mijn droomzoon.” Helaas is de naam van het kindje nog onbekend, daar moeten we dus nog even op wachten. Het stelletje speelt beide in diverse films en series. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van de film Oranges in 2010. In 2013 werd hun relatie publiekelijk bevestigd. Ze zijn nu al zes jaar bij elkaar en hebben dit onlangs gevierd. Vier jaar geleden kregen ze een dochtertje Orlo Day. Ze delen helaas weinig over hun privéleven. We want more Leighton! 

Gossip Girl reboot

Binnenkort zullen de opnames van de reboot van Gossip Girl van start gaan. Hierin wordt de focus gelegd op de nieuwe generatie tieners die natuurlijk de oude generatie met Blair, Serena en Nate niet vergeten zijn. Het zal veel gaan over de invloed van social media en hoe New York in de afgelopen jaren verandert is. De maker van de reboot, Joshua Safran hoopt dat de oude cast terug keert. Nog niemand van de oude leden heeft bevestigd mee te doen. Wel keert de kostuummaker Eric Daman terug. Hij heeft destijds alle iconische looks voor de acteurs ontworpen en zal nu weer trends gaan zetten. Zal de haarband van Blair weer terugkeren? Xoxo.

Bron: hln.be, nu.nl, telegraaf | Bron: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved