News

Leighton Meester & Adam Brody zijn getrouwd.

21

Blair Waldorf & Seth Cohen zijn in het geheim getrouwd! Pardon, we bedoelen natuurlijk Leighton Meester en Adam Brody zijn getrouwd. Maar wij kennen Leighton en Adam natuurlijk het beste als Blair (Gossip Girl) en Seth (The OC). Dat de twee verloofd waren wisten we al een paar maanden, maar dat ze zo snel in het huwelijksbootje zouden stappen kwam voor ons als een complete verrassing.


Bron beeld: Getty Images

Leighton en Adam leerden elkaar al in 2010 kennen, tijdens de opnames van The Oranges. Een relatie kregen de twee niet meteen. Adam had op dat moment een vriendin (Lorene Scafaria, een scriptschrijver) en ook Leighton was bezet, zij had op dat moment een relatie met Sebastian Stan (Carter Baizen in Gossip Girl). Het gerucht dat Leighton en Adam meer dan vrienden waren begon begin 2013, toen ze voor het eerst samen gespot werden en er over een romance gesuggeerd werd.

In de tussentijd hebben Leighton en Adam ook nog samen een film opgenomen, de comedy Life Partners werd afgelopen voorjaar opgenomen. Hierin spelen Leighton en Adam de hoofdrol. Wanneer (en of) de film in Nederland te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. 

Hoewel Leighton en Adam erg gesloten zijn over hun relatie, werd in november bekend dat Leighton en Adam verloofd waren. Ons hoofd sloeg op hol en we stelden ons voor hoe het zou zijn als Blair Waldorf en Seth Cohen een relatie zouden hebben gekregen, we hadden zelfs al een spin-off van Gossip Girl en The OC bedacht, met in de hoofdrol Blair en Seth.

En toen lazen we gisteravond ineens op Twitter dat Leighton en Adam al getrouwd waren. In een super geheime ceremonie. Dat moet ook wel, want er zijn naast het feit dat ze getrouwd zijn, nog helemaal geen details naar buiten gekomen.

We weten niet of Leighton's jurk meer weg had van de jurk die ze droeg tijdens Blair's eerste bruiloft met de prins van Monaco, of dat hij minder traditioneel was, zoals toen ze met Chuck trouwde. En we weten ook niet of Adam er net zo knap in pak uit ziet als zeven jaar geleden...

Slaat jouw serie-hart ook op hol bij het horen van het nieuws dat Leighton Meester en Adam Brody getrouwd zijn? Mis jij Gossip Girl en The OC ook zo erg?

Pin jouw favoriete Gossip Girl en The OC foto's in Pinbook!

Bron beeld: The CW (Gossip Girl & The OC)
Bron: E! Online & Perez Hilton

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved