CUTE! Jouw hond lijkt op een Disneyfiguur met dit Snapchat-filter

News door Lincy

Snapchat-filters. Ze zijn altijd handig als je zelf even geen make-up draagt of gewoon voor de fun. Je kan zelfs je gezicht plaatsen in video's. Maar niet alleen jij hebt er profijt van, want ook jouw hond kan vanaf nu een filter gebruiken. Welk filter? Het Disney-figuur! Lees en kijk snel verder.

Jouw hond met een schattig filter op Snapchat

We kunnen geen genoeg krijgen van filters op Snapchat. Ze maken jouw huid verzorgd en kunnen voor een laagje make-up zorgen. Super handig als jij gewoon de hele dag in bed ligt. Zo hoef jij geen moeite te doen. Af en toe probeerde jij een filter uit bij je hond, maar meestal wilde het niet lukken. Goed nieuws, want sinds kort hebben ook de honden een eigen filter gekregen op Snapchat. Met deze filter wordt jouw hond nog liever dan dat hij werkelijk al is. Hij komt er namelijk uit te zien als een heel cute Disneyfiguur!

De Snapchat-filter 'Disneyfiguur' bij je hond

De Snapchat-filter van het Disneyfiguur is super schattig bij jouw hond. Het is heel simpel en werkt net zoals andere filters. Je hond krijgt er grote doordringende ogen en volle wenkbrauwen van. In verschillende groepen op Facebook worden de foto's van de honden al met elkaar gedeeld. Vooral in de groep Dogspotting Society. Benieuwd? Bekijk het hier, want jij lacht je rot. 

Wil jij een keer uiteten met je hond? Dit restaurant heeft een menukaart speciaal voor honden. 

Beeld: Metro.co.uk