News

Uiteten met je hond: dit restaurant heeft een menukaart voor honden

Tijdens etentjes neem je je trouwe viervoeter meestal niet mee. Want ja, wat moet je hond in een restaurant? In sommige restaurants zijn ze niet eens welkom. Gelukkig zijn sommige restaurants wél hondvriendelijk. Café Camelot in Zutphen? Die doet er nog een schepje bovenop. Daar hebben ze namelijk zelfs een speciale menukaart voor honden.

Als je uiteten gaat hoef je je niet meer schuldig te voelen als je hond je met lieve ogen aan zit te kijken. Je hoeft je hondje niet thuis te laten, maar kunt 'm nu gewoon meenemen tijdens je etentje. Bij Café Camelot is het mogelijk om ook eten te bestellen voor je hond. Het voorgerecht bestaat uit een heerlijke bak vers water. Daarna is er voor honden die niet zoveel eten een 'Knabbelkluif klein' te verkijgen, en voor grotere eeters een 'Knabbelkluif middel'. Als je het helemaal luxe wil maken, dan kun je er ook voor kiezen om een verrassingsmenu te bestellen, voor 5 euro. 

Het menu voor honden vind je hieronder. Dit is toch té leuk? Hoef je je hond niet stiekem stukjes van je eigen eten te voeren, want hij heeft gewoon een eigen bord om van te eten! Hier wordt iedere hondenliefhebber toch enthousiast van?!

hondenmenu
Bron: Café Camelot | Beeld: iStock

 

 

 
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved