News

Snapchat test nieuwe functie waarmee jij je gezicht in video’s kunt plakken

Snapchat staat het meest bekend om de geweldige filters die je kan gebruiken bij het maken van foto’s en filmpjes. Dat is niet het enige wat de app biedt., ook games en de bitmoji worden veel gebruikt. Als je JibJab kent, ga je deze nieuwe functie van Snapchat ongetwijfeld leuk vinden, want de app komt met iets dat erop lijkt. Lees snel verder om meer te weten over de functie.

Snapchat test functie: ‘Cameo’

Cameo heet de nieuwe functie. Het wordt waarschijnlijk een alternatief voor de bestaande Bitmoji, dit laat het bedrijf TechCrunch weten. Met Bitmoji kan je een poppetje maken die op jou lijkt en daarmee grappige situaties doorsturen naar anderen. Alleen met de komst van Cameo, wordt het nu toch realistischer. 

Voor degene die JibJab kennen, deze functie lijkt er sprekend op. Deze app wordt vaak gebruikt rond de kerstdagen om kerstkaarten te versturen. Met JibJab kan je onder andere gezichten plakken in dansende kerstelfjes. Lachen! De functie Cameo heeft hetzelfde effect. 

View post on Instagram
 

Hoe Cameo werkt 

Bij Cameo werkt het zo: je eigen gezicht wordt over een ander gezicht gelegd. Je kan bijvoorbeeld een lichaam kiezen waarop jij wilt dat je gezicht verschijnt. Dit kan door middel van de deepfake-technologie. Op deze manier lijkt het alsof je zelf in het filmpje van iemand anders bent. 

Je kan een keuze maken uit 150 korte videoclips met geluid om jouw gezicht in te weergeven. Elke week komt er een nieuwe video bij. Denk aan: geld de lucht in gooien, eten, in bed schaapjes omhoog gooien en eten. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Snapchat rolt Cameo binnenkort wereldwijd uit

Cameo wordt nu getest onder de Franse Snapchat gebruikers. “De functie is nog niet helemaal klaar, maar we zullen Cameo binnenkort wereldwijd uitrollen”, meldt het bedrijf. Even wachten tot wij er ook gebruik van kunnen maken dus.

Bron: EU.USAtoday.com, Mashable.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀