'Too Hot To Handle-Harry date met BFF van Kylie Jenner'

News door Lincy

Als jij Too Hot To Handle hebt gekeken, weet jij honderd procent wie de spetter Harry is. Hij had een relatie met de knappe Fransesca. Helaas is zij al verleden tijd. Maar sinds kort heeft hij wel een hele intieme relatie met een bekende... Lees snel verder om te weten over wie wij het hebben.

Too Hot To Handle-koppel Harry en Fransesca 

In de maand mei had iedereen het over de veelbekeken show: Too Hot To Handle. Op Netflix was de show een echte hit. Singles leerden elkaar kennen en ze mochten niemand aanraken. Het was een grote verleiding. Deed je dat wel? Dan ging er een flink bedrag af van het geld. Harry Jowsey en Fransesca Farago leken helemaal tot over hun oren verliefd en waren na de show ook nog een vast koppel. Helaas was het toch te mooi om waar te zijn en gingen ze één maand na de reünie uit elkaar. Maar Harry heeft alweer een nieuw iemand op het oog en jij kent haar hoogstwaarschijnlijk ook...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wholesome 🥰

Een bericht gedeeld door Harry ⚡️ (@harryjowsey) op

Stassie Karanikolaou samen met Harry Jowsey van Too Hot To Handle

Het is niemand minder dan de BFF van Kylie Jenner: Stassie Karanikolaou! Stassie is de beste vriendin van Kylie en je kent haar vast wel van haar bekende Instagram-kiekjes. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat vriendjes gehad. Sinds kort verschijnt Stassie vaak op Harry’s Instagram en TikTok’s-account. Twee dagen geleden deelde hij zelfs een foto met Stassie samen en de tekst: "Wholesome." Ook andere volgers reageren onder de foto, zo zegt Ryland Storm: "Mother and father." Anderen doen mee en reageren ook allemaal: "Vader en moeder."

Een echte bevestiging heeft niemand nog gehad, dus we zullen nog even moeten afwachten op een reactie van de twee. Wat denk jij?

Beeld: Bruno Press