Too Hot To Handle-Harry vertelt details over break-up Francesca

News door Arwen

Deze week maakte Francesca in een video op haar YouTube-kanaal bekend dat zij niet meer samen is met Harry. Hierin deelde ze al wat details over de break-up, maar nu besluit Harry ook zijn kant van het verhaal te laten horen. Hierover vertelt hij in detail op zijn Youtube-kanaal. 

THTH-Harry vertelt over break-up met Francesca

Harry vertelt, net zoals Francesca al had gezegd, dat hij degene was die een eind heeft gemaakt aan de relatie. "Ik ben naar Vancouver gevlogen om tijd met Francesca door te brengen en ik zag op dat moment een andere kant van Francesca. Om een lang verhaal kort te maken: ik maakte het voor het eerst met haar uit nadat ze mij in Australië was komen bezoeken", vertelt Harry. Tussen de twee was de sfeer ook niet optimaal. "Er was een belangrijke reden waarom ik de relatie met Francesca moest beëindigen. Ik bevond me in een hele zware periode in mijn leven. Er gebeurde veel om me heen en ze deed haar eigen ding."THTH-Harry ging door een diep dal

"De gelukkigste momenten van mijn hele leven waren bij haar. Maar als dingen slecht waren, waren ze écht slecht. Dus elke keer dat we vochten ging ik door een diep dal. Dat kon ik er niet ook nog eens bij hebben", geeft hij toe. Terwijl hij haar zelfs ten huwelijk had gevraagd tijdens de reünie van de show, bleef zijn gevoel voor haar niet hetzelfde."Ik herinner me dat ik Francesca vasthield, haar middel vasthield... en ik voelde hoeveel ze nog steeds van me hield en ik had dat gevoel gewoon niet meer." Wel benadrukt hij dat Francesca een geweldig persoon is en hij trots op haar is. Lief!

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Netflix