Lifestyle

Dit eten en drinken smokkelen we allemaal mee de bios in (ja, ook jij)

Iedereen die weleens bij de bioscoop is geweest zal ongetwijfeld weten dat eten en drinken de bioscoop behoorlijk prijzig is. Je legt heel wat geld neer voor een bak popcorn, en een flesje drinken? Ook dat is duur. Om onnodig veel geld uit te geven smokkel je daarom gewoon eten en drinken van huis mee. Gewoon in je rugzak, dat zal vast niet opvallen. Dit eten en drinken smokkelen we allemaal mee de bios in.

☆ Chips
Geen handige snack voor in de bioscoop, maar wel heel erg lekker. Je neemt een extra grote tas mee, zodat je je zak chips onopgemerkt mee naar binnen kunt smokkelen. Nu nog hopen dat je niet teveel mensen in de zaal stoort door al dat gekraak van die zak. 

☆ Winegums
Handige snoepjes en super verslavend zijn ze, winegums. Een zakje winegums past makkelijk in je tas en is daarom heel verleidelijk om mee naar binnen te smokkelen. Lijkt een goed idee, totdat je je helemaal misselijk voelt na het eten van te veel wingeums.

☆ Popcorn
Dé bioscoopsnack is toch wel echt popcorn. Een lekkere bak popcorn mag absoluut niet ontbreken tijdens een bezoekje aan de bioscoop. Helaas is popcorn behoorlijk duur als je het in de bioscoop koopt. Daarom smokkel je een zak popcorn mee naar binnen. Oeps.

bioscoop

☆ Skittles
Deze snoepjes vallen ook onder de categorie ‘makkelijk meer naar binnen te smokkelen’. Skittles zijn echte bioscoopsnacks. En wederom verlaat je de zaal misselijk.

☆ Jelly Beans
Jelly Beans zijn niet bepaald goedkoop, en daarom speciaal voor een bezoekje aan de bioscoop. Je eet ze heerlijk weg terwijl je naar een film zit te kijken.

☆ M&M’s
Ook zo’n bioscoopsnack: een zakje M&M’s. Crispy, met nootjes of met chocolade: jou maken ze overal blij mee. 

☆ Flesje drinken
Hoewel je met gemak geld neerlegt voor een bak popcorn, voelt het altijd jammer om drinken te kopen in de bioscoop. Je neemt daarom altijd een flesje water of frisdrank mee voor in je tas. €3,50 voor een flesje drinken… Hoe durven ze?! 

Beeld: iStock