Lifestyle

Dit zijn de 5 meest bijzondere bioscopen van héél Nederland

bijzondere-bioscopen

Vind jij naar de bioscoop gaan niet zo leuk? Check dan eens één van deze bijzondere Nederlandse bioscopen. Wedden dat jij dit veel leuker vindt dan een filmpje op bed! Dit zijn de 5 meest bijzondere bioscopen van héél Nederland!

1. Rooftop cinema

Wil jij een romantische film kijken onder de sterrenhemel? Boek dan een stoel bij de Pathé rooftop cinema in Utrecht. Wees er wel snel bij want de zalen zijn snel uitverkocht! Tip: check even het weerbericht want als het regent gaat de film gewoon door. De rooftop cinema is te vinden in Utrecht bij Berlijnplein 100, Pathé Leidsche Rijn.

View post on Instagram
 

2. Omniversum

Omniversum, nu One Planet Dome is een grootbeeld bioscoop. Wat dat inhoudt? Dat jij de film niet alleen voor je ziet, maar ook helemaal om je heen. Hierdoor heb je het gevoel dat je helemaal in de film zit. Als je snel misselijk wordt, is deze bioscoop misschien niet voor jou weggelegd. Voor iedereen die wel enthousiast wordt is dit het adres: President Kennedylaan 5, Den-Haag.

3. Pathé Tuschinski

Deze bioscoop heeft geen bijzonder filmaanbod of een super groot scherm. Tuschinski is de mooiste bioscoop van Nederland. Het is zeker de moeite waard om een keertje een film te kijken in deze klassieke oude bioscoop! Het adres is: Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam.

View post on Instagram
 

4. 4DX bioscoop

Voor de ultieme filmervaring moet je naar een 4DX film! Naast de 3D effecten beweegt ook je stoel mee en krijg je water- en windeffecten. Je vindt verschillende 4DX bioscoopzalen door heel Nederland. Deze bioscoop is op verschillende plekken te vinden. Onder andere bij Pannekoekendijk 11, Pathé Zwolle & Sphinxcour 1, Pathé Maastricht

Lees ook:
Zin om naar de bios te gaan? Deze films wil je zeker zien deze maand

5. CineLounge

Bij deze bioscoop staat de service op nummer 1. Ga lekker zitten en bestel vanuit je stoel een hapje en een drankje voor tijdens de film. In ultieme luxe een film kijken dus! Deze bioscoop vind je bij Onderdoor 4, Houten

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest