News

Yes! Er komt een gay-versie van De Bachelorette aan

De finale van De Bachelorette is net voorbij en er is alweer een nieuwe Bachelor onderweg. Binnenkort kan jij namelijk ook de gay-versie kijken. Als we de bronnen mogen geloven zijn de opnames al snel. Lees gauw mee. 

Gay-versie van De Bachelorette 

Het is natuurlijk jammer dat De Bachelorette met Gaby bijna afgelopen is, maar goed nieuws, want de volgende Bachelor staat al op het menu. Dit keer is het de gay-versie van het programma. Meerdere bekende mensen laten namelijk weten aan Shownieuws benaderd te zijn om mee te doen als kandidaat (voornamelijk mannen). En dat allemaal met een bekende man in de hoofdrol. Om welk hart de kandidaten gaan strijden, is helaas nog niet bekend. Het enige wat we weten is dat de opnames binnenkort moeten plaatsvinden. Can't wait!

Gaby Blaaser de Bachelorette

De Bachelorette-Gaby geeft laatste roos weg

De laatste aflevering van De Bachelorette zit er net op. Gaby had in de finale keuze uit de mannen: Joey en Niek. Het was voor haar een lastig besluit, maar na de 24-uurs date met beiden, wist ze al snel het antwoord. Ze gaf haar laatste roos weg. Joey gaf al snel toe in een interview dat hij seks had met de Bachelor-Gaby. Volgende week is er nog één aflevering te zien op Videoland, waarin bekend wordt of Gaby nog steeds gelukkig is met de man die ze haar laatste roos gaf. Ook zie je hoe het met de andere mannen gaat. 

Beeld: Videoland, Love & Reality

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved