News

Gek op Carpaccio? Héérlijk nieuws: In Breda opent binnenkort de Carpaccio Club

Jou mogen ze altijd wakker maken voor carpaccio, zó lekker vind je het. Een broodje carpaccio tijdens de lunch, een bord vol carpaccio als voorgerecht: jij grijpt iedere kans om van carpaccio te kunnen genieten. Ben jij gek op dit fijne stukje dunne vlees? Dan hebben we heel goed - en vooral lekker - nieuws. In Breda opent binnenkort namelijk de Carpaccio Club. Daar gaat het hart van iedere carpaccio-lover toch sneller van kloppen?

Carpaccio Club Breda

Een restaurant met heel veel carpaccio, daar worden we erg blij van. Daarom juist is dit nieuws zó gewenst. Bij Carpaccio Club Breda kun je binnenkort genieten van allerlei verschillende carpacciogerechten. Er is meer dan alleen carpaccio, maar goed: het heet natuurlijk niet voor niets 'Carpaccio club', dus daar kom je dan ook wel voor ;-). Je kunt ook plataus met andere lekkernijen bestellen, zoals macarons met zalm bijvoorbeeld. 

Verschillende soorten carpaccio
Bij het horen van 'carpaccio' denk je waarschijnlijk al snel aan dunne sneetjes rauwe rund. Echter verwijst carpaccio tegenwoordig ook gewoon naar dungesneden plakjes. Met die gedachte is er bij Carpaccio Club dan ook een stuk meer te vinden dan alleen de 'standaard carpaccio'. Denk aan variaties van vlees, vis, groenten en fruit. Nieuwe carpaccio? Dat moet jij als carpaccio-lover natuurlijk uitproberen!

Carpaccio Club Breda opent op vrijdag 14 augustus op de Grote Markt 21. Heb je nou gezelschap bij je dat niet zo veel van deze dish houdt als jij? No worries. Er zijn ook allerlei andere gerechten te bestellen, dus er is voor ieder wat wils. Genieten van carpaccio, veel ander lekkers én cocktails? Klinkt als een goed plan. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd!

carpaccioclubcarpaccioclubBron, beeld: Carpaccio Club

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved