Food

38 herkenbare momenten als je dol bent op carpaccio

Wanneer jij carpaccio op het menu ziet staan, gaat je hart automatisch sneller kloppen. Jij bent de allergrootste carpaccio fan die er bestaat en zou zelfs kunnen ontbijten met carpaccio. Je ben nu eenmaal dol op die heerlijke dunne plakjes ossenhaas met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Ben jij ook gek op carpaccio? Dan zijn de volgende situaties voor jou héél herkenbaar.

♥ Jij kiest standaard voor een broodje met carpaccio wanneer je ergens gaat lunchen.

♥ Wanneer je carpaccio haalt in de supermarkt loop je altijd een uur te stuntelen om te verpakking open te krijgen.

♥ Om er vervolgens achter te komen dat hij toch niet zo lekker is als je gehoopt had.

♥ Ook zitten er nooit genoeg pijnboompitjes in de verpakking om je tevreden te houden.

♥ Daarom ben jij heel selectief waar jij je carpaccio koopt en weet je precies langs welke supermarkt je moet voor de beste carpaccio.

♥ Er is geen twijfel over mogelijk: als carpaccio een optie is dan ga je ervoor, 100%.

♥ Je hart stond even stil toen je erachter kwam dat er een carpaccio restaurant in Tilburg zit. Dreams do come true.

♥ Jij wil dit jaar geen normale slagroomtaart voor je verjaardag, maar jij droomt over een carpaccio taart.

♥ Als je jarig bent nemen al jouw vriendinnen jou mee om carpaccio te eten.

♥ Zelfs salades worden lekker met carpaccio.

♥ Je hebt een aantal restaurants waar je graag komt. Niet omdat het er zo gezellig is, maar omdat de carpaccio er hemels is. 

♥ Jij droomt ‘s nachts niet over je crush, maar over carpaccio.

♥ Wanneer je in een restaurant carpaccio bestelt is één portie nooit genoeg.

♥ Daarom heb je no shame en bestel je soms twee porties. Gewoon omdat het kan.

♥ Jij hoeft nooit na te denken over een voorgerecht; jij kiest standaard voor carpaccio als je ergens gaat eten. Scheelt weer een hoop tijd. ;- )

♥ Het liefst eet je carpaccio met truffelmayo.

♥ Jij bent heel precies hoe jij je carpaccio eet en hebt een complete techniek ontwikkeld. Met jouw speciale techniek heb je altijd précies genoeg pijnboompitjes voor elke hap. 

♥ Jij snapt niet dat mensen carpaccio niet lekker vinden. Hoe dan?!

♥ Als echte carpaccio kenner weet je precies wanneer een carpaccio voldoet aan al jouw eisen.

♥ Hoe dunner de carpaccio, hoe beter.

♥ Alles wordt lekkerder met carpaccio en je bent dan ook niet bang om nieuwe recepten te proberen. Zolang er maar carpaccio in zit. Bijvoorbeeld een tosti met carpaccio.

♥ Er ging een wereld voor je open toen pizzeria’s ein-de-lijk pizza carpaccio gingen verkopen.


♥ Jij bent momenteel bezig met een petitie voor een pannenkoek met carpaccio.

♥ Iedereen mag jou ‘s nachts wakker maken voor carpaccio, zonder probleem.

♥ Als iemand het woord ‘lunch’ roept denk jij meteen aan carpaccio. Mmmmm….

♥ Jij hebt er nul problemen mee om te ontbijten met carpaccio.

♥ Jouw mond valt open als iemand zeg nog nooit carpaccio te hebben gegeten. Bestaan deze mensen nog?

♥ Jij hebt door dit artikel nu super veel zin in carpaccio. 😉

Beeld: iStock, Giphy

Must reads 👀