Netflix films: Desperados

Films & Series door Lincy

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een film kijken? Dan hebben wij een hilarische film voor je uitgekozen. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Dit keer is het de romantische komedie Desperados.

Netflix filmtip: Desperados

Gelukkig is het aftellen begonnen en is het bijna tijd voor weekend. Er staat weer een geweldige film voor jou klaar namelijk, de komediefilm: Desperados. In de film ontmoet Wesley de hunk: Jared. Al gauw heeft ze een date met hem. Alleen vijf dagen na de ontmoeting, heeft ze nog steeds niks van hem vernomen. Uit kwaadheid stuurt ze samen met haar twee vriendinnen in een dronken bui een boze mail. Even later belt Jared dat hij een ongeluk had in Mexico en in het ziekenhuis ligt. Voor Wesley het weet, is ze met haar beste vriendinnen onderweg naar Mexico. Ze moet zo snel mogelijk de mail wissen, maar hoe? En dat is niet het enige... Als ze in Mexico aankomen, komt Wes namelijk haar ex-vriend tegen die al snel zich weet te mengen met hun bizarre plannen. De vraag is of Wesley wel op tijd is om de mail te verwijderen voordat Jared het leest.

Desperados is een film waarbij jij en je vriendinnen ongetwijfeld gaan lachen. Vriendschappen en op vakantie naar Mexico. De film geeft jou een echt zomers gevoel en laat jij dat nou precies nodig hebben. Ben jij dus op zoek naar een hilarische movie om samen te kijken met jouw vriendinnen? Dan ben je hier op het goede adres.

Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Getty Images