Series & Films

10 hilarische romcoms op Netflix voor je zomerse meidenavond

Zoek je lekkerste kussens en dekens bij elkaar, sla kilo's aan chocola, chips en popcorn in en niet te vergeten: bel je beste vriendinnen op. Dit wordt een meidenavond om nooit te vergeten. Het enige wat natuurlijk niet mag ontbreken bij een meidenavond is dé perfecte romcom om bij weg te zwijmelen en waarvan je buikpijn krijgt van het lachen. Hieronder vind je de tien beste romcoms van Netflix die je moet zien deze zomer (voor de tiende keer). 

1. The Kissing Booth
Als je deze heerlijke romcom nog niet hebt gezien, moet je dat héél snel gaan doen. The Kissing Booth gaat over (je raadt het al) een kissing booth op de school van Elle. Deze kissing booth organiseert Elle samen met haar beste vriend Noah. Elle heeft al jaren een crush op de broer van Noah en ze wil hem al te graag in haar kissing booth hebben. In The Kissing Booth volg je het ongemakkelijke tiener leven van een verliefde Elle. Gaan zij en de knappe broer van Noah samen eindigen?

2. Onze Jongens
Yes, een lekkere Nederlandse romcom. En dan is lekker nog maar zacht uitgedrukt. In Onze Jongens volg je onder anderen de knappe Jim Bakkum en sexy Juvat met hun 'bijzondere' klusbedrijf. En dat is natuurlijk alles behalve vervelend om naar te kijken.

3. Friends With Benefits
Justin Timberlake en Mila Kunis kruipen in de huid van Dylan en Jamie die samen een friends with benefits relatie aangaan. Ze willen allebei geen relatie, maar wel de sexy voordelen ervan. Gaat dit lang goed?

4. Isn't It Romantic
Onze favoriete Pitch Perfect actrice, Rebel Wilson, heeft in Isn't It Romantic een dramatisch liefdesleven en ze heeft alle hoop aan de kant geschoven. Wanneer ze haar bewustzijn verliest en even later ontwaakt, is ze beland in een romantische komedie. Pre-cies waar ze een hekel aan heeft. Hoe ze aan deze regelrechte nachtmerrie ontkomt ontdek je in deze hilarische romcom.

5. No Strings Attached
We zijn weer terug in de friends with benefit sferen, want No Strings Attached is net zo een fijne romcom met enigszins hetzelfde verhaal als Friends With Benefits. Maar, who cares? Een film met Asthon Kutcher is altijd plezierig om naar te kijken. 

6. The Ugly Truth
In The Ugly Truth komen Abby en Mike op elkaars pad en moeten met elkaar een televisieprogramma maken, terwijl ze elkaar totáál niet liggen. Mike zegt onder andere dat mannen alleen romantisch doen voor een potje seks. Om zijn gelijk over mannen te bewijzen gaat Mike het liefdesavontuur aan met Abby. 

7. How To Lose A Guy In 10 Days
Gewoon niet meer appen, toch? Helaas werkte dat 2003, het jaar dat de film uitkwam, nog niet zo. Andie, een columniste voor een hip tijdschrift, krijgt de opdracht om te schrijven over hoe je van een man afkomt binnen tien dagen. Ze gaat voor de populaire Benjamin die ondertussen een weddenschap heeft dat hij wie dan ook kan versieren binnen tien dagen. Gegarandeerd een hoop ongemakkelijke en hilarische momenten.

8. Killers
Yay! Nog meer Asthon Kutcher, maar in de film Killers zien we een iets minder lieve kant. Op vakantie onmoet hij de vrouw van zijn dromen waar hij even later ook mee trouwt. Wat zijn vrouw alleen niet weet is dat hij een huurmoordenaar is. De aap komt uit de mouw, wanneer iedereen zicht tegen hen keert.

9. The Holiday
Twee vrouwen, moe van de liefde en mannen (heel herkenbaar), gaan van woning wisselen, omdat ze er allebei hard aan toe zijn om er even tussenuit te glippen. Voor heel even nemen de twee vrouwen elkaars leven over. The Holiday zou geen romcom zijn als er natuurlijk twee veel te leuke mannen op hun pad kwamen...​

10. To All The Boys I've Loved Before
Deze Netflix original met Noah Centineo *veegt kwijl weg* is misschien wel een van onze favoriete romcoms. In To All The Boys I've Loved Before schrijft Lara brieven aan al haar vroegere liefdes. De bedoeling is dat niemand deze brieven ooit te lezen krijgt. Toch gaat er iets mis en komen alle brieven bij al haar ex-lovers terecht. Ongemakkelijk! Hoe Lara hiermee omgaat ontdek je in deze heerlijke romcom.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved