News

Deze tafelvaatwasser van de Lidl is perfect voor ieder studentenhuis

De afwas doen. Bah, wie heeft daar nou geen hekel aan? Als je in een studentenhuis woont is de kans groot dat jullie gewoon nog met de hand afwassen. Geen vaatwasser. Nee, je moet het doen met een afwasteiltje, afwasborstel en wat afwasmiddel. Vanaf nu is dat verleden tijd. Deze compacte tafelvaatwasser van de Lidl is namelijk pefect voor ieder studentenhuis (en eigenlijk onmisbaar).

Of je nou in een studentenhuis woont of in een kleiner appartement, er zijn genoeg huizen waarbij er simpelweg te weinig ruimte is voor een vaatwasser. De ouderwetse handafwas is dan het alternatief, maar we kunnen ons voorstellen dat je wel iets beters te doen hebt dan vieze borden afwassen. Deze vaatwasser van Lidl neemt weinig ruimte in, want je kunt ‘m op een tafel zetten. Ideaal, toch?

Tafelvaatwasser van de Lidl

De tafelvaatwasser werkt net zoals iedere andere vaatwasser, maar het grootste verschil is dat je deze vaatwasser dus op tafel kunt zetten. Er zijn zes verschillende programma’s te selecteren op de vaatwasser, en informatie kun je aflezen van het LED-scherm. Nog een voordeel aan de tafelvaatwasser is dat ‘ie niet veel energie vebruikt, de vaatwasser heeft namelijk energielabel A+ (het gemiddelde energieverbruik per jaar is 174 kWh).

De lengte van de tafelvaatwasser is 55cm, de breedte is 50 cm en de hoogte is 44 cm. Al met al helemaal niet groot dus, waardoor ‘ie waarschijnlijk een prima plek kan krijgen in huis. Je koopt ‘m voor 199 euro bij de Lidl. Dus, ben jij handafwassen ook zo zat? Dan weet je wat je te doen staat ;-).

tafelvaatwasser lidl
Bron, beeld: Lidl

Must reads 👀