News

Vanaf nu heeft Spotify een abonnement voor stelletjes (of huisgenoten)

Spotify is inmiddels razend populair en absoluut onmisbaar voor iedere muziekliefhebber. De app is niet gratis, maar biedt verschillende abonnementen aan. Een abonnement voor families en voor één persoon bestaat al, maar daar voegt de streamingdienst nu nóg een abonnement aan toe: voor stelletjes (of huisgenoten).

Het nieuwe abonnement van Spotify is heet: Premium Duo, en is geschikt voor een samenwonend stel of twee huisgenoten. De twee gebruikers kunnen tegelijkertijd muziek luisteren op hun eigen apparaten, afspeellijsten maken en offline gaan, net zoals bij de andere abonnementen. 

Spotify Premium Duo

Spotify’s abonnement Premium Duo is bedoeld voor twee mensen die in één huis wonen. De prijs is 12,99 euro per maand. Een abonnement voor één persoon kost normaal 9,99 euro en voor een abonnement voor een heel gezin (zes personen) betaal je 14,99 euro. Dit abonnement zit er qua prijs dus precies middenin. 

Spotify Premium Duo brengt ook nog eens iets anders met zich mee, namelijk: Duo Mix. Dit is een playlist die is samengesteld uit muziek van beide gebruikers. Handig als jullie een avondje muziek willen luisteren, maar niet kunnen bepalen welke playlist jullie gaan gebruiken: met deze Duo Mix kan het niet misgaan ;-).
Bron: emerce.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀