Lifestyle

Wil je heen: dit is de nieuwe hotspot van Amsterdam Noord

We kunnen met zijn allen maar geen genoeg krijgen van al die nieuwe hotspots voor de zomer, daarom hebben we er nog eentje voor jullie! In Amsterdam Noord kan je deze zomer heerlijk chillen bij Sammie Sangria. De naam zegt het al een beetje, he?! Genieten van de zon met een fijne kan sangria erbij en nog veel meer...

Sammie Sangria, dé nieuwe zomer hotspot van het jaar

Vanaf 3 juli kan jij genieten bij Sammie Sangria, de nieuwe hotspot in Amsterdam Noord. Het oude Veronicaschip krijgt een totale make-over en wordt omgetoverd tot een vlot met een heerlijk terras. In de volle zon! Let's go tanning... Je kan hier relaxen met live entertainment en genieten van grote hoeveelheden sangria, cocktails, speciaal biertjes en super lekkere hapjes. Het vlot ligt aan het IJ in Amsterdam, dus als jij het warm hebt kan je gerust een duik nemen in het water om lekker af te koelen..;)

Deze zomer kan je niet alleen bij Sammie Sangria genietn, maar ook bij de nieuwe Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam. Yummie!

Openingstijden Sammie Sangria

Sammie Sangria is gevestigd aan het IJ bij de NDSM-pier 1. Je kan hier heel makkelijk komen met het pontje. Helaas is Sammie Sangria niet de hele week geopend, maar alleen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.  Op donderdag en vrijdag gaan ze om 16:00 uur open en op zaterdag en zondag om 12:00 uur. Het gekke is wel dat de sluitingstijd nog niet bekend is... Zou dat dan betekenen dat als het gezellig is alles doorgaat tot in de nacht? Hoe leuk zou dat zijn?! It's party time.

Wil jij zelf een lekkere sangria maken? Probeer dan dit recept!

Bron: favorflav.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved