Food

OMG! Er opent een heuse Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam

Goed nieuws voor alle Tony's Chocolonely lovers: op 1 juli opent Tony de deuren van haar Chocolate Bar. Een groot paradijs met burgers en fonteinen van chocolade en dat ook nog eens in Amsterdam. Dit is toch alles wat we willen?!

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Bij de nieuwe chocolade bar van Tony's Chocolonely kan je optimaal genieten. Chocoladeburgers, s ‘mores, bubbelwafels, stromende chocolade fonteinen en lekkere cakejes, die je zelf mag versieren. Even terug in de tijd toen jij met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag feestje gaf..;) Je kan het dus zo gek niet bedenken of het zal er zijn. Houd jij nou niet van al die zoetigheid? Niet getreurd! Er zijn namelijk ook genoeg hartige hapjes, zoals Vega burgers, huisgemaakte tomatensoep en lekkere wraps. Naast alle lekkere hapjes wordt er ook aandacht gegeven aan de problemen in West-Afrika. Tony's bar wilt er alles aan doen om samen met jullie de kinderslavernij te stoppen.  

Welke Tony's Chocolonely reep ben jij? Doe de quiz en kom erachter!

Opening Tony's Chocolate Bar

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely Chocolate Bar haar deuren. De locatie van deze heerlijke bar is in de Beurs van Berlage, dus dat is heel dichtbij de Tony’s Super Store. Na het bezoekje aan de Chocolate bar kan je dus nog een paar lekker repen kopen. Tony's Chocolate bar is niet het enige wat deze zomer op het programma van de Beurs van Berlage staat, want ook het theater stuk van High School Musical is hier binnenkort te zien. Een zomer vol plezier dus!

Bron: Culy.nl | Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved