Lifestyle

Date-time! Zo krijg je meer succes op Tinder

Waar je ouders de liefde nog lekker oldschool tegenkwamen, vinden wij tegenwoordig eerder online onze prins of prinses op het witte paard. Tinder is hiervoor dé perfecte app. Jij kunt wel intensief naar rechts swipen, maar hoe zorg je dat de ander dat óók doet? En als je dan eenmaal een leuke match heb, hoe zorg je dan voor een leuke date? Zó krijg je meer succes op Tinder!

Zo krijg je meer succes op Tinder: wees positief
Als je een leuke date wil overhouden aan al dat swipen, dan kun je het beste een positief ingesteld zijn. Vermijd negativiteit! Het klinkt misschien logisch om in je Tinderprofiel te zetten waar je niét naar op zoek bent, maar slim is dat niet. Volgens wetenschappelijk onderzoek pikt het menselijk brein negativiteit namelijk zeven keer vaker op dan positiviteit. Als jij dus een profieltekst hebt met negative uitspraken erin, heeft dit effect op hoe de ander jou ziet. Door iets grappigs of onverwachts neer te zetten, maak je een veel betere indruk.

Zo krijg je meer succes op Tinder

Zo krijg je meer succes op Tinder: neem initiatief
Is het je opgevallen dat veel mensen helemaal niets sturen op Tinder? De meeste mensen weten ook niet zo goed wat ze moeten sturen. Handig is daarom om hem of haar in je bio iets te geven waar een gesprek mee kan starten. Een simpele vraag als 'wat is je favoriete film?' is al genoeg, niet te moeilijk denken dus! Nu geef je de ander de kans om het gesprek te beginnen met een onderwerp dat jij leukt vindt. Wil je de boel extra leuk maken, reageer dan met humor op het antwoord. Plagen, uitdagen en fun zijn dé ingrediënten voor een leuke Tinder-gesprek. Hier lees je hoe je dat precies doet. 

Zo krijg je meer succes op Tinder: wees persoonlijk
De meeste gesprekken op Tinder zijn nog saaier dan de wachtruimte van de tandarts. De ene persoon begint het gesprek met ‘Hey’, de ander zegt iets saais terug en vanaf daar wordt er gepraat over studie, woonplaats en werk. Dat kan beter! Door je match kleine feitjes te geven over jouw leven, ontdekt diegene hoe jij naar de wereld kijkt. Dat is een stuk interessanter dan je studie (sorry leraren). Zo krijgen jullie gesprekken meer diepgang en zal de ander zich ook meer openstellen, waardoor je ook beter weet of je écht bij elkaar past. Wie weet zit er dan wel een leuk type tussen die jij jouw lover gaat noemen! Have fun ;-)

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved