Celebs

OMG! Met deze post hint Ed Westwick naar een terugkeer in Gossip Girl

Afgelopen zondag plaatste Ed Westwick een verwarrend, maar super excited plaatje op zijn Instagram. Een foto met XOXO en laat dat nou net het bekende woordje van Gossip Girl zijn... Bijna elke Gossip Girl fan was super blij en dacht aan een terugkeer van Chuck Bass in de reboot. Toch blijkt zijn XOXO een hele andere betekenis te hebben...

Post van Ed Westwick over Gossip Girl

Ed Westwick, die knappe boy die de rol van de enige échte Chuck Bass speelde, plaatste twee dagen geleden een verwarrend plaatje op de gram. Het was een bericht met de tekst 'XOXO'. Hét woordje van Gossip Girl. Bij de foto schreef Ed: ‘Ik heb iets voor jullie… morgen om 1 uur ‘s middags… Hint… xoxo’. Elke Gossip Girl fan deed dan ook een vreugde dansje, want het kan bijna niet anders dan dit een hint is dat hij terug komt toch? Tsja, dus wel. Gisteravond rond 22:00 uur (Nederlandse tijd) maakte hij bekend dat het voor iets heel anders was.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ed Westwick (@edwestwick) op

Ed Westwick zet zich in tegen racisme

Helaas was de post geen hint voor de reboot van Gossip Girl. Wel is Ed Westwick natuurlijk heel goed bezig. Hij zet zich in tegen racisme na de heftige periode van de afgelopen tijd. Hij zegt: 'Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat de wereld nu wel wat knuffels en kusjes kan gebruiken. Help daarom met het inzamelen van geld voor @kickitout om racisme en discriminatie te bestrijden voor iedereen die speelt, kijkt of werkt in voetbal door mijn collectie te shoppen met @represent. Laten we allemaal samenwerken om een verschil te maken!' Helaas heeft het niks te maken met Gossip Girl, maar hij komt wel met een goed initiatief. Daarbij kan hij het toch niet laten om af te sluiten met ‘XOXO’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ed Westwick (@edwestwick) op

Bron: Cosmogirl.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved