News

Dit wordt de stem van Gossip Girl in de reboot

Ben jij ook een echte Gossip Girl fan en heb je alle seizoenen meerdere keren helemaal uitgekeken? Dan komt de zin: Hi Upper East Siders Gossip Girl here and I have the biggest news ever, je vast bekend voor. In de nieuwe reboot zal dit ongetwijfeld terug komen. Wil jij weten wie deze stem zal inspreken in de reboot? Lees dan snel verder.

Kristen Bell de stem van Gossip Girl

De Actrice Kristen Bell is van alle markten thuis. Acteren of stemmen inspreken ze kan het allemaal. In alle zes de seizoenen van Gossip Girl sprak zij de stem van de enige echte Gossip Girl in en ook in de nieuwe reboot zal zij dit weer gaan doen. Naast Gossip Girl heeft Kristen ook de stem van Anna uit Frozen ingesproken. "Kristen Bell is en blijft altijd de stem van Gossip Girl," zeiden de producers van de show. Zelf was Kristen ook één keer te zien in de allerlaatste aflevering. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door kristen bell (@kristenanniebell) op

De serie Gossip Girl

Gossip Girl is een serie van zes seizoenen en was een echte hit. De show is vijf jaar lang achter elkaar opgenomen en was te zien op de Amerikaanse televisie. Wij kunnen het gelukkig ook kijken via Netflix. In de serie Gossip Girl kijk je naar het leven van verschillende tieners (Serena, Blair, Chuck, Nate, Dan) die allemaal op een privéschool zitten. Tijdens de show gebeurd er een hoop en Gossip Girl verspreid dat allemaal via een berichtje. XOXO Gossip Girl. 

Bron: Cosmogirl.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved