Lifestyle

8 redenen waarom je de film I Still Believe met KJ Apa wil zien

Als er één acteur is waar wij nooit genoeg van kunnen krijgen, is het KJ Apa wel. Op Netflix kan je seizoenen lang genieten van zijn liefdesperikelen in de serie Riverdale, maar gelukkig houdt het daar niet mee op. Deze hottie speelt namelijk in de nieuwe film I Still Believe! Dit is waarom je deze film absolúút moet checken. 

1. KJ Apa heeft de hoofdrol in I Still Believe

De hoofdrol in de film wordt door niemand minder vertolkt dan KJ Apa. Halló, do we need to say more?! Anderhalf uur KJ op je beeldscherm, dát is al genoeg om deze film direct op je go-to lijstje te zetten, right? ;-) 2. I Still Believe is gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Natuurlijk is het in elke aflevering van Riverdale genieten wanneer KJ Apa weer op je scherm verschijnt, toch blijft het wel een serie. Misschien ben je na al die dramatische episodes wel op zoek naar wat meer diepgang. In I Still Believe krijg je dat zeker. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. KJ speelt de Amerikaanse popster Jeremy Camp, die head over heels is op studente Melissa (Britt Robertson). De jonge lovebirds krijgen het lastig wanneer blijkt dat Melissa kanker heeft. 

3. Je ziet een hele andere kant van KJ Apa

Waarschijnlijk ken je KJ Apa vooral van zijn rol als hartenbreker in Riverdale, of misschien heb je hem ook al gezien in The Last Summer, maar KJ is meer dan een hunk. In I Still Believe zie je een hele andere kant van de Nieuw Zeelander. Hoewel iedereen in zijn omgeving zegt dat de liefde tussen hem en Melissa niet stand gaat houden, leert het verhaal ons dat liefde onoverwinnelijk is. De film is een echte tranentrekker, dus bring the tissues! 

4. Tijdens de film kan je genieten van KJ's zangkunsten

We hebben inmiddels al hier en daar wat meegekregen van het gouden keeltje van KJ, maar in I Still Believe is het pas écht genieten van die vocals! Hij kruipt namelijk in de rol van singer-songwriter Jeremy Camp. Daarmee komt eigenlijk stiekem de droom van zijn Riverdale-alterego Archie Andrews uit ;-)

5. De film zit vol met goede acteurs

Natuurlijk kijk je een film omdat je benieuwd bent naar de verhaallijn, maar het helpt ook wel als er goede acteurs meespelen. De vriendin van Jeremy, Melissa, wordt gespeeld door Britt Robertson. Britt ken je van de Netflix-serie Girlboss. Ook is er een klein rolletje weggelegd voor jazz zangeres Shania Twain. 

6. Je leert dat het leven met vallen en opstaan gaat 

We zeiden het al: I Still Believe is een echte tranentrekker. Is dat erg? Nee! De film zegt namelijk een heleboel over het leven en dan vooral de minder leuke kanten. Het leven gaat niet altijd over rozen, zo blijkt wel. Zelfs wanneer je super verliefd bent, zoals Jeremy in de film, kan het noodlot genadeloos toeslaan. Maar hoe moeilijk het leven ook is: hoop doet leven.7. In de film zie je échte chemie tussen KJ en Britt

Ja, het liefste heb je deze acteur natuurlijk he-le-maal voor jezelf, maar let's face it! De kans dat KJ als een blok voor jou valt is niet zo groot. Zucht... Dan maar genieten van zijn love stories via je beeldscherm, right? In I Still Believe is ook duidelijk te zien dat de connectie tussen hem en zijn tegenspeelster niet gespeeld is. Zwijmel! 

8. Girlscene kaartjes weg voor de film en jij kunt ze winnen

I Still Believe komt in Nederland uit op 25 juni. Ben jij inmiddels super benieuwd geworden naar deze nieuwe film met KJ en wil je weten hoe je tickets scoort? Klik dan hier. Girlscene mag ook 5 x 2 tickets weggegeven zodat jij je bestie kan verrassen met een movienight! Ga hiervoor naar onze Instagram-pagina als je wil weten hoe je kunt winnen. Succes!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved