News

Riverdale-acteur KJ Apa is binnenkort te zien in nieuwe Netflix-film en hier is de trailer

Plan maar vast filmavondjes met je vriendinnen en sla genoeg popcorn in, want Netflix komt binnenkort met heel veel nieuwe films die jij en je vriendinnen moeten zien. Zo staat de Netflix-film The Perfect Date met Noah Centineo en Camila Mendes aanstaande vrijdag al op Netflix. Dat is niet de enige nieuwe Netflix-film, want binnenkort is ook Riverdale-acteur KJ Apa te zien in een Netflix original en hier is alvast de eerste trailer. 

Netflix-film KJ Apa
De hottie uit Riverdale, KJ Apa, is binnenkort te zien in de nieuwe Netflix-film The Last Summer. De film gaat over vier vrienden die net klaar zijn met high school en de laatste zomer samen doorbrengen voordat het 'echte' leven begint. Enne, die zomer bestaat niet alleen uit vriendschappen, maar ook uit heel veel romances. Naast KJ Apa hebben ook Halston Sage, Tyler Posey, Jacob Latimore en Maia Mitchell een grote rol in de film. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

The Last Summer op Netflix
Je hoeft niet lang te wachten op de Netflix-film The Last Summer, want hij staat al vanaf 3 mei op Netflix. Zet dat maar snel in je agenda en plan maar weer een movie night met je girlsquad. De eerste trailer van The Last Summer is vandaag ook naar buiten gebracht en wij kunnen niet wachten om deze nieuwe Netflix-film te kijken. Check de trailer hieronder! 

Gelukkig staat de Netflix-film The Perfect Date aanstaande vrijdag al op Netflix en we hoeven waarschijnlijk ook niet mega lang te wachten op het tweede deel van To All The Boys I've Loved Before. Dit wordt weer een zomer met heel veel heerlijke Netflix-films. YAY!

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved