News

Hier is de eerste trailer van de Netflix-film The Perfect Date met Noah Centineo

Voor alle fans van Riverdale en To All The Boys I've Loved Before: de nieuwe Netflix-film The Perfect Date met hottie Noah Centineo en Riverdale-actrice Camila Mendes is bijna hier en we hebben hier de eerste trailer voor je. Plan maar snel een filmavond met je vriendinnen, want deze Netflix-film willen jullie niet missen. Check hieronder de eerste trailer van de Netflix-film The Perfect Date. 

The Perfect Date trailer
De Netflix-film The Perfect Date met Noah Centineo en Camila Mendes staat bijna op Netflix en de allereerste trailer is eindelijk naar buiten gebracht. Enne, deze film wil je zien! De film even in het kort: Brooks (Noah Centineo) is een high school student en is aan het sparen om naar Yale te gaan. Als hij geld krijgt om Celia (Laura Marano) mee te nemen naar een schoolfeest besluit hij om een app te maken waarin hij zich aanbiedt als stand-in boyfriend. Daarmee hoopt hij niet alleen genoeg geld te verdienen voor Yale, maar ook zijn dream girl Shelby (Camila Mendes) te veroveren. Check hier snel de eerste trailer. 

Netflix The Perfect Date
En nu komt het goede nieuws: we hoeven niet lang meer te wachten op de nieuwe Netflix-film met Noah Centineo en Camila Mendes. The Perfect Date staat namelijk al vanaf 12 april 2019 op Netflix. Plan dus maar snel een filmavond met je vriendinnen, want deze Netflix-film is perfect voor een girls night. Enne, tot die tijd is deze film ook echt een aanrader voor een filmavond met je besties. 

Bron: Netflix | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved