News

Dit is wanneer The Perfect Date met Noah Centineo en Camila Mendes op Netflix staat

Fans van Riverdale en To All The Boys I've Loved Before opgelet: Noah Centineo en Camila Mendes zijn binnenkort samen te zien in de nieuwe film The Perfect Date en hij staat al bijna op Netflix! Dat wordt dus weer tijd voor een heerlijke avond met je vriendinnen, lekkere snacks en je nieuwe favoriete film. Lees hieronder wanneer The Perfect Date met Noah Centineo en Camila Mendes op Netflix staat. 

The Perfect Date 2019
Plan maar snel een Netflix-avondje met je vriendinnen, want er komt weer een nieuwe Netflix-film aan. We hebben het over The Perfect Date 2019 met hottie Noah Centineo en Riverdale-actrice Camila Mendes. In The Perfect Date 2019 bedenkt Brooks (Noah) een hele bijzondere dating-app. Hij zet zichzelf namelijk in als stand-in boyfriend, waardoor hij iedere avond een andere date heeft. Maar daardoor komt hij erachter wie hij daadwerkelijk is en wat hij zelf wil in de liefde. Enne, Camila Mendes speelt één van zijn dates. 

The Perfect Date op Netflix
Het was nog onduidelijk wanneer The Perfect Date op Netflix kwam, maar daar weten we nu eindelijk meer over en het duurt niet lang meer! Actrice Laura Marano, speelt ook in The Perfect Date, plaatste op Instagram een foto van de film met daarin de release date. Enne, The Perfect Date staat al op 12 april op Netflix. Nu hopen dat we de film dan ook al in Nederland kunnen zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura (@lauramarano) op

Bron: Seventeen | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved