News

Fans zijn in shock door Kloé Kardashian’s nieuwe look

De Kardashians, wie kent ze niet? De leden van familie Kardashian zijn razend populair en plaatsen dagelijks nieuwe posts op Instagram. Dat ze niet vies zijn van cosmetische ingrepen en photoshop weten we inmiddels. Kloé Kardashian plaatste deze week een foto op Instagram, en ook hier lijkt tóch wel weer wat hulp aan te pas te zijn gekomen. Wat denk jij? Oordeel zelf.

Photoshop-blunders van de Kardashians zijn al wel vaker ontdekt door fans. Zo maakte Kim Kardashian bijvoorbeeld een grote blunder met deze foto, en was er ook van alles aan de hand met de kerstkaart van de Kardashians. Wat de natuur niet geeft, dat geeft photoshop, zullen ze wel denken.

Kloé Kardashian’s nieuwe look

Dit keer is Kloé aan de beurt. De laatste jaren heeft ook zij al behoorlijk wat metamorfoses doorstaan: ze heeft steeds weer een nieuwe look. Fans van de reality-ster herkennen haar amper in de nieuwe foto die ze heeft geplaatst, en denken dan ook dat er veel gebruik is gemaakt van photoshop. Ze kunnen best weleens gelijk hebben, want op de foto is zelfs bewijs te zien. Kijk maar eens goed naar de ketting met het vlindertje, die ze om haar nek heeft. En, zie je het? De helft van haar ketting is verdwenen! Maar daar blijft het niet bij: veel fans denken dat Kloé ook een cosmetische ingreep heeft gehad, want ze is volgens hen onherkenbaar.

Het gaat om deze foto:

View post on Instagram
 

In het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians kondigt Kloé aan dat ze opnieuw zwanger wil worden. Lees het hele verhaal hier!

Beeld: GettyImages

Must reads 👀