Lifestyle

7 activiteiten die jij nu wel kan doen met je beste vriendin

Het is tegenwoordig moeilijk om iets fysieks te ondernemen met je beste vriendin. Verveel jij je tijdens quarantaine en kan je wel een aantal tips voor wat activiteiten gebruiken? Lees dan vooral verder.

Activiteiten die je op afstand kan doen met je beste vriendin 

1. Tuinetentje

Nodig maximaal twee vrienden uit en vraag of zij allebei zelf hun bestek borden en bekertjes meenemen. Raak elkaar niet aan en zorg voor anderhalve meter afstand. Bestel lekkere hoofdgerechten, een dessert en eten maar :-).

Eten en drinken tuin

2. Drive thru restaurants

Ben je het bestellen en zelf koken een beetje zat? En hebben jullie allebei een rijbewijs? Ga met de auto langs drive thru restaurants. De meeste zijn in het weekend geopend. Kijk hier welke restaurants jij niet moet overslaan. 

3. Spelletjes via Houseparty

Spelletjes spelen is nu helaas even bijna onmogelijk. Je raakt tenslotte allebei het spel aan. Gelukkig kan je spelletjes doen via Houseparty. Zo zijn er de spelletjes 'Heads Up' en 'Quick Draw'. 

4. Fietsen en wandelen

Gelukkig kan je met je vriendin makkelijk fietsen en wandelen op afstand. Neem ieder wat lekkers mee voor onderweg en neem ergens plaats op een bankje. Misschien kom je nog wel mooie plekken tegen die je voorheen helemaal niet kende.

5. Film kijken in de tuin

Nodig je vriendin uit voor een avondje film kijken in jouw tuin. Koop een beamer en kijk op anderhalve meter afstand een fijne film. Sommige kan je voor een twintigje al kopen! Projecteer het op de muur en je hebt je eigen bioscoop in jouw tuin. Zorg ervoor dat zij haar eigen snacks en eventueel bekertjes meeneemt.

6. Drive-in cinema 

Wil je toch liever een nieuwe bioscoopfilm kijken met meerdere mensen om je heen? Dat kan. Maar wel in auto's. Je kan namelijk bij Pathé je eigen evenement organiseren. Heb je een geschikte ruimte in gedachte? Vraag dan een voorstel aan bij Pathé. Tip: op Facebook staan ook een aantal drive-in cinema events.

Drive-in bioscoop

7. Sporten

Ja, nu geen excuus meer. Nu je veel vrije tijd hebt (of niet), heb je meer tijd voor workouts. En ook dit kan met anderhalve meter. Volg samen een workout op YouTube en daag elkaar uit. 

 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved