Food

Dit zijn de drive thru restaurants waar jij nog heen moet deze maand

Tot 1 juni zijn er geen restaurants geopend. Nog even en dan kunnen we weer op het terras zitten (wel met anderhalve meter afstand).  Of misschien ga jij wel naar de privé-kas van Mediamatic. Maar er zijn wel een aantal drive thru restaurants waar jij deze maand nog langs kan, zoals Subway. Benieuwd welke nog meer? Lees dan snel verder.

1. Boerschappen Breda 

Boerschappen opende het drive thru restaurant in samenwerking met STRND, Home Made Chefs en Tasty Lemon. Je kan er terecht voor allemaal foodtrucks met het hele gezin. Wil je een plekje in de drive thru? Dan moet je wel eventjes reserveren. Boerschappen is iedere dag geopend van 16:00 – 21:00 uur in Breda. Dit weekend hebben ze onder andere: pokebowls, entrecote en heerlijk ijs van Marja’s Zuivelijs!

View post on Instagram
 

2. Restaurant de Hof 

Restaurant de Hof in Renswoude heeft een heerlijke menukaart. Van een Black Angus burger van de green egg tot aan verse aardbeien met vanille-ijs en slagroom. Ieder weekend kan je bij de Hof drive thru langs van 16:00 tot 19:00. Op zondag is de drive thru vanaf 14:00 open. 

View post on Instagram
 

3. Restaurant Smullen en Spelen 

Smak je wel naar een pannenkoek? Dan kan je bij de drive-in van Smullen en Spelen wel even langsrijden. Naast de speciale pannenkoeken kan je bij de drive-in ook friet, salade en vlees bestellen. Hoe het werkt? Kijk op het menu van de site van Smullen en Spelen en geef je bestelling door via WhatsApp. Op vrijdag t/m zondag open vanaf 13:00. Je spreekt een tijdstip af en je kan het ophalen in de Almeerse stadsdorpje Nobelhorst. Makkelijk toch? 

View post on Instagram
 

4. Sanadome Hotel & Spa 

Ook het Spahotel heeft een drive thru geopend. Zodat ook niet-hotelgasten kunnen genieten van hun restaurantgerechten. Bestel je eten en drinken online, telefonisch of geef het via Whatsapp door aan Sanadome vóór 14.00 uur. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld een lasagne of een gegrilde zalm. Ook voor borrelhapjes kan je naar de drive thru. Bestellingen kunnen tussen 16:00 en 20:00 uur bij het kuuroord in Nijmegen opgehaald worden.

View post on Instagram
 

5. Meneer Smakers

Na het succes van de feestdagen heeft Meneer Smakers besloten om met de foodtruck te gaan touren. Iedere donderdag t/m zondag kan je langskomen bij de drive-thru aan de A12-afrit 19 bij Bunnik of bij de foodtruck op het parkeerterrein bij Restaurant Zuiver vlak bij de A28-afrit bij afrit 5 ‘Maarn’. Bestellen gaat eenvoudig vanuit de auto en direct daarna worden de burgers vers bereid. Je kan kiezen uit een verschillende burgers: een kipburger, runderburger en een veganistische burger. 

View post on Instagram
 

6. BROODS, broodjesbar & drive-thru

Op zoek naar een lekker ontbijt of lunch? Bij BROODS heb je ambachtelijke, verse, belegde broodjes, onbelegde broodjes, drank en gebak. De hele dag door bakken ze hun eigen brood en je bent welkom voor ontbijt, lunch of een snack. En we hebben goed nieuws, want de drive-thru is dagelijks geopend van 07.00 tot 17.00 in Zeddam en Ulft!

View post on Instagram
 

 

Wil jij liever je eten laten bezorgen? Kijk hier voor lekkere restaurants die aan jouw voordeur bezorgen. 

Beeld: iStock