Food

5 heerlijke restaurants die tot aan je voordeur bezorgen

Het is heerlijk om na een lange dag op de bank te ploffen en niet te hoeven koken. De verleiding om dan eten te laten bezorgen is erg groot. In deze tijd zijn helaas niet alle bedrijven open en is de keuze iets minder groot. Toch zijn er nog wel genoeg verrukkelijke eettenten die zelfs tijdens de corona-crisis een heerlijke maaltijd willen bezorgen. De lekkerste restaurants kan je hier vinden.

1. The Butcher 

Bij The Butcher serveren ze heerlijke sappige burgers. Je kunt kiezen uit zestien verschillende burgers en daarbij eindeloos variëren met verschillende toppings. Ze hebben er zelfs een truffelburger. Ook kan je voor de side dishes bij The Butcher goed terecht want ze hebben bijvoorbeeld popcorn chicken en zoete aardappelfriet. Yummy! Laat maar komen.

Je kan bestellen via Deliveroo of Thuisbezorgd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE BUTCHER (@thebutcher_official) on

 

2. Poké Perfect

Loop het water je al in de mond als je denkt aan een poke-bowl? Dan is Poké Perfect dé plek om jouw bestelling te plaatsen. De komende weken kun jij de kleurrijke, healthy bowls en sushirritto's gewoon bestellen vanuit je luie stoel. Er zijn ontzettend veel keuzes en hierdoor kan je elke dag weer voor een andere bowl kiezen. Wat wil je nog meer?

Je kan bestellen via Thuisbezorgd of UberEats, die tot 6 april gratis bezorgt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poké Perfect (@poke.perfect) on

3. VESSEL KITCHEN&BAR

VESSEL KITCHEN&BAR is opgericht door chef Ricardo van Ede. Je kan genieten van de lekkerste gerechten maar dan thuis op de bank. Ze hebben de lekkerste burgers, pizza's en ook vegetarische opties. Dus zoek niet verder, bestel een heerlijke maaltijd en zet je favo serie op. Jij hebt niets meer te klagen.

Je kan bestellen via het telefoonnummer op hun website.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vessel Amsterdam (@vesselamsterdam) on

4. KAUAI

Als je zin hebt of toe bent aan een gezond en vers maaltje, dan ben je bij KAUAI aan het juiste adres. Zij hebben bowls voor elk moment van de dag. KAUAI is gevestigd in Utrecht bij het Centraal Station. Ook kan je hier terecht voor een health shot, protein smoothie, superfood smoothie of een raw juice. Stay healthy!

Je kan bestellen via Thuisbezorgd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAUAI (@kauaiglobal) on

5. NENI

Het restaurant dat internationaal een groot succes is, vestigde zich in 2019 éindelijk in Amsterdam. Helaas kunnen we nu niet naar NENI toe, voor de heerlijke smaken uit het Midden-Oosten. Maar gelukkig doet het restaurant, gevestigt in een oude Citroëngarage, inmiddels aan thuisbezorging. Yay! Onze aanraders? De 'Jerusalem plate' is een dikke vette aanrader en de Jerusalem plate is heerlijk. Oh en als je toch aan het bestellen bent, vergeet dan niet de avocado green beans. Die zijn yummy!

Je kunt bij NENI bestellen via Deliveroo, UberEats en Thuisbezorgd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NENI Amsterdam (@neni.netherlands) op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved