Netflix films: Blended

Films & Series door Isabel

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de feelgood film Blended. Lees je mee?

Netflix filmtip: Blended
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Blended op het lijstje staan. Een film met Adam Sandler is altijd een groot succes, zo ook Blended. In het begin van de film gaan de gescheiden moeder Lauren (gespeeld door Drew Barrymore) en de vader Jim die een paar jaar geleden zijn vrouw is verloren op blind date. Deze date is een groot drama en ze besluiten geen contact meer te zoeken, maar dan gebeurt er iets onverwachts. Jen, de vriendin van Lauren heeft een reis met haar nieuwe vriend en al zijn kinderen naar Zuid-Afrika afgezegd, dus Lauren krijgt de kans om met haar twee zonen die reis te maken. Ook Jim krijgt die kans met zijn drie dochters, want de vriend van Jen blijkt Jim zijn baas te zijn.... Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan de trailer!

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Blended zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock