Netflix films: Falling Inn Love

Films & Series door Isabel

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de Netflix original Falling Inn Love. Lees je mee?

Netflix filmtip: Falling Inn Love
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Falling Inn Love op het lijstje staan. We kijken mee in leven van Gabriela Diaz, een vrouw uit San Francisco die na het verliezen van haar baan en de breuk met haar vriend Dean een nieuwe start wil maken. Dan komt er een advertentie voorbij met prachtige foto's van de The Bellbird Valley Farm, een herberg in Nieuw-Zeeland met de tekst: "Win een herberg". Ze is meteen verkocht en weet het huis zelfs te winnen. Na een lange reis komt ze aan bij The Bellbird Valley Farm en blijkt de mooie herberg, dus een echte bouwval te zijn met een geit als huisdier. Gabriela besluit om de herberg helemaal op te knappen en heeft toch de hulp van Jake daarbij nodig. Net als de samenwerking heel goed gaat tussen Gabriela en Jake er zelfs gevoelens blijken te zijn staat Dean (de ex van Gabriela) op de stoep....

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Falling Inn Love zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Bron: imdb.com | Beeld: iStock