Temptation Island's Tim na twee maanden weer single

Celebs door Arwen

Helaas heeft cupido alweer niet raak geschoten voor Tim Wauters. De spraakmakende Temptation Island-kandidaat maakte kortgeleden bekend dolgelukkig te zijn met zijn nieuwe liefde Julie. Dit mocht niet baten want ook deze relatie is, na twee maanden, alweer voorbij.

Timtation is weer vrijgezel

In 2018 deed hij samen met 'zijn' Deborah mee aan Temptation Island. Nadat hij onverwachts viel voor de charmes van Cherish vergat hij compleet waarvoor hij meedeed. Dit zorgde voor veel drama en natuurlijk een breuk tussen het koppel. Tim had spijt en wilde zijn ex-liefje weer voor zich winnen, maar daar had Deborah geen behoefte meer aan. 

Vervolgens kreeg hij een relatie met de 27-jarige Julie. Hij deelde dit vol trots op zijn sociale media en was overtuigd dat zij de ware was, maar ook deze relatie wist geen stand te houden. Julie bevestigt aan het Belgische blad TV Familie dat ze niet langer samen is met Tim. "Het klopt, ja. Tim en ik zijn uit elkaar. Dat is sneller dan verwacht, maar het leven gaat verder. Tim en ik hebben geen enkel contact meer." Tim heeft nog niet gereageerd op deze uitspraak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Wauters (@timtation_2018) on

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL