Celebs

Deborah Leemans had drankprobleem na Temptation Island

Deborah Leemans zullen we altijd blijven kennen als het meisje dat op haar hart werd getrapt door haar inmiddels ex-liefje Tim. Inmiddels heeft ze gelukkig weer de liefde gevonden en dat het weer goed met haar gaat komt door haar, euhm, baas. 

Baas Deborah Leemans heeft haar ‘gered”

Vorige maand liet Deborah weten dat ze het geluk in de liefde weer heeft gevonden. Ze is opgeklommen uit het diepe dal waarin ze terecht kwam, nadat Tim haar verliet voor liefje Cherish. Die nieuwe liefde is niemand minder dan de baas van het restaurant waar ze na de breuk met Tim ging werken. De twee konden meteen goed praten. “Hij wist me op mijn gemak te stellen.”

View post on Instagram
 

In het blad Story vertelt Deborah dat haar baas bij restaurant Pasta Vespa, de twaalf jaar oudere Bruno, haar uit een diepe put heeft getrokken. Deborah raakte na de breuk namelijk verslaafd aan alcohol, maar Bruno hielp haar er weer bovenop. Van het een kwam het ander en de twee tortelduifjes zijn al maandenlang stapelverliefd. “Bruno is een man met visie, daar hou ik van. Ik had geen zin om nog ‘Timmekes’ tegen het lijf te lopen.”

 

Bron: LoveReality | Beeld: RTL

Must reads 👀