News

Serieus?! Temptation Island Tim wil Deborah terug

Wauw! Nu nemen we Tim écht niet meer serieus. Na zijn kinderachtige gedrag tijdens Temptation Island 2018, wat totaal niet bij zijn leeftijd van dertig jaar past, nam Tim onder andere een (echte) tatoeage van zijn avontuur daar. Hij bedroog Deborah met Cherish en werd compleet koekeroend. Hij schreeuwde van de daken dat hij met Cherish wilde trouwen, maar dat is nog wel iets waar ze samen lachend op terugkijken. En nu blijkt dat Tempation-Tim Deborah ook nog ECHT terug wil?!?! Gelukkig trapt ze hier niet in en doet ze haar verhaal.

Tim is verleden tijd
We zagen allemaal hoe verdrietig Deborah was na het zien van de afgrijselijke beelden. Tim ging volledig voor Cherish en liet Deborah zonder pardon achter zich. De dertigjarige gedroeg zich niet naar zijn leeftijd en liet niet alleen iedereen op het eiland, maar ook iedereen thuis zien hoe gestoord hij is. Deborah liet in een interview van het Belgisch blad Dag Allemaal, weten dat ze op de vlucht terug naar huis haar telefoon een grote schoonmaak heeft gegeven en alle foto’s met Tim zonder erbij na te denken verwijderd heeft. Na de grote schoonmaak was ze helemaal klaar met deze jongen, ze begon aan een schone lei en was ze er van bewust dat ze veel beter verdiend. You go girl!

via GIPHY

Rebound
Tim heeft Deborah na Temptation Island 2018 namelijk nog een sms gestuurd. Hij wilde haar namelijk terug en vertelde dat hij spijt had. Too late my friend! Als er één ding is dat Deborah zeker weet, is dat ze geen rebound (tweede keus) wilt zijn. Ze vroeg dan ook gelijk aan Tim of dit was omdat Cherish hem niet meer wilde. Tim is Deborah niet waard en dat gaat hij voelen ook. 

Reacties op straat
Zoals iedereen wel dacht krijgen de twee veel reacties op straat. Gelukkig voor Deborah zijn deze reacties positief, ze vertelt aan het Belgisch blad dat veel mensen haar goede moed inspreken; door te zeggen dat ze veel beter af is zonder die Tim. Of de reacties naar Tim ook positief zijn betwijfeld ze… en wij ook!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Must reads 👀