Beauty

Zó hou jij je eigen beautydag terwijl je thuis zit

Nu je zeeën van tijd hebt, kom je eindelijk toe aan dingen waar je normaal nooit aan toe komt. Een dagje met je vriendinnen naar een Wellness-resort kan je voorlopig wel vergeten, door alle maatregelen voor het coronavirus. Uiteraard kan je wel je eigen beautydag maken en contact houden met je vriendinnen via je mobiel. Met behulp van onderstaande dingen zit je al op de goede weg. Have fun!

♦ Manicure
Geef jezelf een manicure en kies als kers op de taart een heel mooi kleurtje uit voor op je nagels. Verwijder eerst de oude nagellak en alle los zittende velletjes bij de nagelriemen. Vijl dan je nagels tot een goede vorm en gebruik daarna een lekkere lotion. Als laatst geef je je nagels een mooie kleur. 

♦ Gezichtsmasker
Je hebt mega veel verschillende maskers voor je gezicht. Voor een droge-, vette- of een normale huid. Vraag daarom advies aan iemand die er verstand van heeft. Als je het masker eenmaal heb kan je hem aanbrengen op je gezicht. Zorg dat je wat schijfjes komkommer in huis hebt voor het extra wellnessgevoel.

♦ Scrubben
Hoe fijn is het dat je nu de tijd hebt al je hele lichaam eens goed te scrubben. Alle doden huidcellen in één klap weg.. Tegen de tijd dat jij weer naar buiten mag ben je helemaal klaar om lekker bruin te worden. Tip: Vergeet je dan niet goed in te smeren.

♦ Pedicure
Een pedicure lijkt erg veel op een manicure, alleen dan is het voor je voeten in plaats van je handen. Daarbij moet je bij je voeten vaak eelt weghalen. Bij een pedicure is het heel fijn om je voeten even in een teiltje te doen. Kies vervolgens ook voor je teennagels een mooi kleurtje uit.

♦ Epileren
Je wenkbrauwen in een goede vorm krijgen of je snorharen weghalen omdat die echt te lang worden. Epileren is voor ons vrouwen erg belangrijk. Je moet natuurlijk wel goed voor de dag komen. Je wenkbrauwen epileren is geen pretje, maar je snorharen epileren is echt het ergste wat er is. Dan is de gezegde, ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’, toch wel een beetje waar..;)

♦ Lekker badderen
Iedereen vindt het lekker om in bad te zitten, helemaal als het een bubbelbad is. Je hebt tegenwoordig ook heel veel bath bombs, waardoor het water helemaal verkleurd. Ook zullen wij de oma handen herkennen. Als je te lang in bad zit zullen je vingertoppen helemaal gerimpeld zijn… Dan voel je je even een oma.

Beeld: iStock

 

Must reads 👀