News

Met deze app blijf jij de komende weken in contact met je vriendinnen

1

We moeten allemaal zoveel mogelijk binnen blijven de komende weken. Dit betekent geen school, werk of leuke uitjes met je vriendinnen. Helaas zit er niks anders op dan een tijdje afstand van elkaar te nemen. Helemaal geen contact meer met elkaar hebben hoeft natuurlijk niet, want we leven tegenwoordig in hét tijdperk van de mobiele telefoon. En met déze app kunnen jullie alsnog met jullie vriendinnengroep samenkomen, maar dan online.

Het is een rare tijd door het coronavirus. Alle cafés, restaurantjes en andere leuke plekken zijn gesloten, en we worden verzocht om zoveel mogelijk in huis te blijven. Zeg dus maar gedag tegen al die avondjes die jij en je vriendinnen samen hadden gepland. Het is natuurlijk wel belangrijk om je vriendinnen gewoon te blijven zien. En kan dat niet in het 'echt', dan moet het maar virtueel. En met behulp van de app Houseparty wordt dit heel erg makkelijk. 

App Houseparty

De app Houseparty biedt jou de mogelijkheid om met al je vriendinnen (of natuurlijk familie) tegelijk te videobellen. Jullie kunnen een groepsgesprek vormen, en op die manier alsnog jullie laatste nieuwtjes en roddels met elkaar delen. Gebruikers van de app ontvangen een melding wanneer vrienden online zijn, en kunnen dan een videochat beginnen. Natuurlijk kunnen er ook gewoon één-op-één gesprekken worden gevoerd. Dé uitkomst voor tijden als deze. Dus, download allemaal de app Houseparty en je hoeft geen dag alleen door te brengen ;-).
houseparty videobellen facetimen coronaBron: housparty.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 14 dagen geleden Prijor

    Leuk artikel!

  1. 1