Lifestyle

Doe met je vriendinnen mee aan deze digitale pubquiz

Samen met je vriendinnen onder het genot van een wijntje mee doen aan een pubquiz. Super gezellig natuurlijk, maar op dit moment natuurlijk niet mogelijk. Door alle maatregelen rondom het coronavirus blijven we zoveel mogelijk binnen, maar dat betekent niet dat we geen leuke dingen mogen doen.

Live digitaal pubquizzen

Elke dag organiseert Mokums Magazine om 20:30 uur een live pubquiz via Facebook. De quiz duurt ongeveer een uur en je heb de kans om mooie prijzen te winnen. Op deze manier kunnen jij en je vriendinnen toch allemaal gezellig (digitaal) mee doen met een pubquiz. Alleen zal iedereen in ze eigen woonkamer zitten, lekker in je chill outfit met een masker op. Dat is toch top..;-)

Zo doe je mee

Wil jee meedoen? Geef dan de namen van de deelnemers met telefoonnummer door aan: doemee@mokummagazine.nl. Laat in je mail ook weten welke dag je mee wilt doen. Vervolgens ontvang je een tikkie van €5 en sta jij op de lijst. Zorg dan dat je die dag klaar zit om 20:30 uur met de Facebook pagina van Mokum Magazine. Klik hier voor de eventpagina op Facebook.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook