Celebs

Amanda Bynes moet haar baby meteen na de geboorte afstaan

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Davina treedt vier keer op een een leeg Ahoy, Josh Veldhuizen geeft een update na het coronavirus gehad te hebben, NikkieTutorials accepteert de uitspraak van Trijntje Oosterhuis niet, Amanda Bynes zal haar baby meteen na de geboorte moeten afstaan en het nieuwe album van Alicia Keys is uitgesteld door het coronavirus.

Josh Veldhuizen geeft een update na het coronavirus gehad te hebben

Afgelopen week maakte Josh Veldhuizen bekend dat zij en haar vriend Nick positief waren getest op het coronavirus, inmiddels gaat het weer oke met het koppel. Hun dochtertje Alexis wist dit virus te ontlopen. Josh vertelt: “Het kostte een paar dagen, maar we maken het goed. We zijn overweldigd door alle lieve en steunende berichten.” Ondanks de vooruitgang neemt het stel nog even geen risico. “We voelen ons weer fit en hebben al 48 uur geen corona-symptomen, maar voor de zekerheid blijven we nog iets langer binnen. Dat doen we al negen dagen, dus we kunnen het wel aan om er nog een paar dagen aan vast te plakken en aangezien we geen symptomen meer hebben, kunnen we elkaar eindelijk weer knuffelen.”

View post on Instagram
 

Davina Michelle treedt vier keer op in een Ahoy

Davina Michelle zal vier keer optreden in een leeg Rotterdam Ahoy. Davina hoopt samen met Radio 538, Nederland een beetje kunnen op te vrolijken in deze moeilijke tijd. Ze geeft vandaag haar eerste optreden en je kan bij Radio 538 dit concert live volgen. Naast Davina zullen er ook andere artiesten voorbij komen, zoals Maan, Snelle, DI-RECT, Wulf, Alain Clark, Glen Faria, Rolf Sanchez en Emma Heesters.

 

Nieuwe album van Alicia Keys uitgesteld door het coronavirus

Alicia Keys (39) heeft er zelf voor gekozen haar en album en de tour daarbij uit te stellen. Ze vermeldt dit zelf op Twitter. Het zevende album van de zangeres heeft de naam ALICIA en zou in mei uitkomen. Alicia twittert: “De gezondheid en veiligheid van iedereen is mijn prioriteit. Dank voor jullie diepe liefde, ik laat jullie nieuwe data weten. Blijf sterk!”. Naast het nieuwe album zou ze ook voor het eerst in een lange tijd weer een wereldtour gaan doen, deze zou starten in juni. Het is nog onzeker of deze tour doorgaat… 

View post on Twitter

NikkieTutorials accepteert de uitspraak van Trijntje Oosterhuis niet

Nikkie de Jager of eigenlijk beter bekend als NikkieTutorials, heeft behoorlijk uitgehaald naar zangeres Trijntje Oosterhuis. Dit was te zien in de Instagram Stories van Nikkie. Ze deelt een video waar Trijntje een opvallende uitspraak doet: “Ik heb dit in alle toonsoorten gedaan. Barry Paf deed het zo laag dat ik als een transgender klonk.” Nikkie de Jager, die afgelopen januari onder dwang bekend maakte dat zij een transgender is, was not amused over deze uitspraak.

Nikkie reageerde hier dan ook op met, “Een van de grootste Nederlandse zangeressen: ‘Ik klonk als een transgender’. Ben je helemaal 100%? Jij maakt deelt uit van het probleem door zo te stigmatiseren.” Inmiddels heeft Trijntje haar excuses gemaakt, “Nikkie, je hebt helemaal gelijk! Dit was erg stom van me om te zeggen. Het spijt me heel erg iedereen!!” “We maken allemaal fouten… mensen moeten zich realiseren dat deze ‘makkelijke grapjes’ erg pijnlijk zijn”, aldus Nikkie.

Amanda Bynes moet haar baby meteen na de geboorte afstaan

Na een heftig periode met een opname in een kliniek en het verbreken van een verloving, maakte Amanda Bynes (33) afgelopen week bekend dat ze zwanger is. Het zal dan ook het eerste kindje van de actrice zijn. Ze is pas anderhalve maand zwanger en TMZ heeft nu al laten weten dat Amanda niet lang van het moederschap kan genieten. TMZ, een Amerikaanse roddelwebsite, meldt dat Amanda meteen na de geboorte afstand moet doen van de voogdij van het kind. Amanda Bynes staat namelijk zelf nog onder het toezicht van haar ouders.

View post on Instagram
 

Bron: AD, rtlboulevard, shownieuw.nl | Beeld: GettyImages

Must reads 👀