Celebs

Amanda Bynes weer opgenomen in kliniek

Het leven van Amanda Bynes gaat op dit moment niet over rozen. Ze is namelijk weer opgenomen in een psychiatrische kliniek. Door mentale problemen en verslavingen heeft de actrice al vaker hulp moeten zoeken en helaas gaat het nog steeds niet goed met de actrice.

Opgenomen in een psychiatrische kliniek

Amanda Bynes kwam gisteren nog in het nieuws, omdat haar verloving na drie weken alweer werd verbroken. Het gaat namelijk niet goed met Amanda. De She Is The Man-actrice moest van de rechter zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek. Haar ouders en haar ex-verloofde Paul Michael waren afgelopen donderdag getuige van deze uitspraak. Amanda ging akkoord, maar vervolgens veranderde ze van gedachten. Ze zou in het weekend inchecken in de kliniek, maar is nooit gekomen en weigert nu verder mee te werken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Eerder opgenomen in een kliniek

Dit is niet de eerste keer dat Amanda wordt opgenomen in een kliniek en heeft ze al twee keer een psychiatrisch onderzoek moeten ondergaan vanwege verschillende arrestaties en brandstichting. Daarnaast is ze veel in de media geweest vanwege vreemde uitspraken op Twitter, gekke acties en haar aparte looks.

Bron: pagesix.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook