Celebs

Amanda Bynes is zwanger

We kennen Amanda Bynes natuurlijk allemaal van vroeger uit films als 'She's the Man' en 'What a Girl Wants'. Inmiddels staat haar acteer-carrière even op een laag pitje, maar toch blijft het leven van Amanda Bynes ons bezighouden. 

Amanda Bynes en Paul Michael: 'Baby on board!'

Gisteren plaatste Amanda Bynes een foto van een echo op haar Instagram-account met de tekst: 'Baby on board!' Ook haar liefje Paul Michael deelde een foto met: 'Baby in the making'.Inmiddels zijn de foto's allebei verwijderd, maar bronnen bevestigen aan E! News dat ze inderdaad een kindje verwachten, maar het nog 'pril is'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AfterBuzz TV (@afterbuzztv) op

Verloving verbroken

De baby is van haar en haar verloofde Paul Michael. Een week geleden gingen de geruchten dat na drie weken de verloving zou zijn verbroken, maar dat lijkt nu weer goed te gaan als we Instagram mogen geloven.

Opgenomen in kliniek

De 33-jarige Amanda Bynes is de laatste tijd vaker in het nieuws. Het zou namelijk niet goed met haar gaan. In 2017 was ze totaaal onherkenbaar en volgens bronnen zou ze onlangs nog zijn opgenomen in een kliniek. Dit is niet de eerste keer dat Amanda wordt opgenomen in een kliniek en heeft ze al twee keer een psychiatrisch onderzoek moeten ondergaan vanwege verschillende arrestaties en brandstichting. Twee weken geleden lief ze zelf via Instagram weten: 'Celebrating being sober a year and two months!'. Wij hopen dat het inmiddels beter gaat met de actrice.

amanda bynes 2013
Amanda Bynes in 2013.

 Beeld: Getty Images | Bron: E!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved