News

Amanda Bynes is weer totáál onherkenbaar

She's the Man, Easy A, All That... tien jaar geleden was Amanda Bynes dé steractrice van Hollywood. Helaas ging het de laatste jaren minder goed met de actrice, en dat was ook aan haar verschillende looks te zien. Maar na een heftige periode met mental breakdowns krabbelde de Hollywoodster er weer bovenop. Toch is Amanda weer totaal onherkenbaar... 

Opname

Tientallen vreemde tweets (ze wilde dat Drake 'haar vagina zou vermoorden') en een onherkenbare look maakten duidelijk dat het een paar jaar geleden niet goed ging met voormalig kindster Amanda. De actrice werd na een incident waarbij ze een brand stichtte op de oprit van een huis van een vreemde opgenomen in het Ronald Reagan UCLA Medical Center. Na de opname ging het een stuk beter met Amanda. Ze begon aan een fashion-opleiding en gaf deze zomer zelfs aan dat ze weer wilt acteren. 

Onherkenbaar

Toch zijn een aantal fans bezorgd om Amanda omdat ze er wéér heel anders uitziet. De actrice is vergeleken met haar looks in She's The Man en Easy A totaal onherkenbaar met een grote bril en lang nephaar. Toch is er geen reden tot paniek. Het is natuurlijk niet zo gek dat de actrice de afgelopen jaren flink is veranderd. Bovendien schijnt de vrouw die naast Amanda loopt haar life coach Joy Stevens te zijn. Laten we hopen dat alles goed gaat!

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook