Food

Dit zijn de beste sushi restaurants van Amsterdam

Ben jij ook zo gek op sushi en mogen je vriendinnen je er midden in de nacht voor wakker maken? Dan wil je vast weten waar je de lekkerste sushi kan eten. Er zijn natuurlijk mega veel sushi restaurants en er komen er ook steeds meer bij. Om het wat makkelijker te maken voor je, hebben wij een lijstje gemaakt met de beste sushi restaurants in Amsterdam. 

♥ SUSHI SAMBA
Na het succes van de restaurants in New York, Las Vegas, Miami en Londen is het restaurant SUSHI SAMBA sinds twee jaar ook geopend in Amsterdam. Het kleurrijke restaurant is gevestigd aan de gracht, naast het Holland Casino op het Max Euweplein. Je kunt hier geweldige sushi eten, maar goedkoop is het niet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ABROAD FOODIES (@thesprinklesontop_) op

♥ De Japanner
Met twee vestigingen in Amsterdam doet De Japanner het ook erg goed! Bij dit restaurant in West en in de Pijp kan je genieten van goede sushi en andere Japanse gerechten. Bij De Japanner hangt een relaxte sfeer en het restaurant is tot laat geopend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Japanner (@dejapanner) op

♥ MOMO
Voor de luxepaarden onder ons is MOMO een perfect restaurant. Het interieur van het restaurant ziet er op en top uit en dat is bij de sushi ook nog eens het geval. MOMO heeft naast de goede sushi ook heerlijke cocktails. Het restaurant zit op de hoek van de Stadhouderskade en de Hobbemastraat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MOMO Restaurant, Bar & Lounge (@momoamsterdam) op

♥ Café in the City
Café in de City is een restaurant op het Leidseplein. Het restaurant bied je geweldige sushi en fijne sfeer. Na het diner wordt het restaurant omgetoverd in een bar, dit is alleen op donderdag tot en met zaterdag. Tafels opzij, licht uit, spot aan en muziek van een DJ. Voor een leuke avond uit ben je bij Café in de City dan ook helemaal op het goede adres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cafe in the City Amsterdam (@cafeinthecityamsterdam) op

♥ IZAKAYA
Bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar kun je heerlijk eten. De sushi is fan-tas-tisch en het restaurant biedt ook veel andere culinaire hapjes. Naast het restaurant in Amsterdam dat opende in 2012, heeft IZAKAYA ook meerdere vestigingen. Deze bevinden zich in Ibiza, en München. 

Beeld: iStock

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved