News

Nog geen date voor Valentijnsdag? Morgen kun jij speeddaten bij deze Albert Heijn

Je gaat naar de supermarkt om eten en drinken te kopen, maar niet om je ware liefde te vinden. Toch? Nou, morgen is het een ander verhaal. Als jij al die dating apps even helemaal zat bent, dan zijn er gelukkig genoeg andere manieren waarop je de liefde kunt vinden. Neem bijvoorbeeld een speeddate in de Albert Heijn. Ja echt, terwijl jij morgen je wekelijkse boodschappen koopt, kun je daarna gelijk door naar je date. Wie weet kom jij morgen dus niet alleen met je boodschappen, maar ook nog eens met een nieuwe vlam terug van de winkel ;-)?

Daten bij Albert Heijn

Valentijnsdag is natuurlijk niet helemaal compleet zonder een grote liefde. En omdat het over een nachtje slapen al Valentijnsdag is, is er werk aan de winkel. Morgen kun jij daarom in de spits, tussen 17:00 en 19:00 uur, aanschuiven bij een van de versierde tafeltjes in Albert Heijn Konincks in Utrecht, om te gaan speeddaten

Zie hier hoe de speeddate eruit gaat komen te zien:

Daten in de supermarkt
Als jij tijdens het winkelen iemand ziet lopen waarvan je denkt 'daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten', dan kun je er zelf voor zorgen dat je uitgerekend met die persoon aan het tafeltje komt te zitten. Spreek gewoon een van de medewerkers aan en wijs aan met wie jij wel zou willen daten, en vervolgens doet deze medewerker als een ware cupido de rest van het werk.

Je vindt het filiaal van Albert Heijn Konincks aan de Amsterdamsestraatweg 56 in Utrecht. Je kunt je van tevoren aanmelden via Facebook of Instagram, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen en plaats nemen. Niet geschoten is altijd mis!

Als jij nóg meer kans wilt hebben om je ware liefde te vinden, dan kun je er ook vanavond al voor gaan. Ben jij een beetje sportief en single? Dan kun je namelijk ook nog eens meedoen aan deze 'Love run' om jouw liefde te vinden.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved