Lifestyle

Gespreksstof nodig tijdens een date? Hiermee houd jij het gesprek op gang

1

Het eerste half uur praten jullie gemakkelijk vol, maar daarna wordt het lastig. Jullie hebben alle koetjes en kalfjes nu wel besproken. Straks valt er weer zo'n pijnlijke stilte, dit is dus precies waar jij al de hele week bang voor was. Door een van de volgende onderwerpen aan te snijden komt het gesprek vanzelf op gang.

Het is eindelijk zover: vanavond heb je een date met die ene leuke jongen. Er mag echt niets fout gaan en er mogen al helemaal geen ongemakkelijke stiltes vallen. De volgende onderwerpen zorgen ervoor dat jullie gesprek soepeltjes verloopt. 

Vakanties en reizen
Iedereen houdt van vakantie vieren of mooie reizen maken, dus hij ook. Begin over het volgende tripje dat op jouw planning staat. Misschien zijn jullie allebei in Azië geweest, dan kun je het daarover hebben. 

Series en films
Begin over de serie die jij nu aan het bingewatchen bent en vraag welke hij kijkt. Waarschijnlijk kijkt hij geen Gossip Girl, maar wie weet kijken jullie allebei Suits. Begin ook over films die jij leuk vindt en vraag waar hij van houdt. Over dit onderwerp kunnen jullie wel even babbelen. 

Jeugdherinneringen
Haal samen jeugdherinneringen op van bijvoorbeeld Pokémon kaarten en Flippo's. Jullie komen uit dezelfde generatie en hebben dezelfde hypes meegemaakt. Denk aan de Björn Borg onderbroeken en de Nike Air Force die jullie droegen. Hij heeft vast ook wel wat gênante trends gedragen.

Internettrends
Het is de regel om niet meteen jouw telefoon erbij te pakken als het ongemakkelijk wordt, maar dit is een uitzondering. Heb jij laatst een grappig filmpje gezien? Laat het aan hem zien. Hij heeft vast ook genoeg grappige dingen op zijn telefoon staan, hier zijn jullie wel even zoet mee.
Gespreksstof date
Bijgeloof
Ben jij erg bijgelovig? Laat dit aan hem weten. Veel mensen zijn bijgelovig, hij waarschijnlijk ook. Het is altijd leuk om overeenkomsten te vinden tussen jullie. Afkloppen, geen schoenen op tafel, bang zijn voor vrijdag de dertiende... Noem een van deze dingen, wedden dat hij ze herkent?

Festivals
"Aah, ik kan echt niet wachten tot het festivalseizoen weer begint.." is een simpele manier om het gesprek op gang te laten komen. Vraag wat hij het leukste festival van het jaar vindt. Misschien zijn jullie allebei op Mysteryland of Amsterdam Open Air geweest, weer wat om over te praten!

Muziek
Stel vragen zoals "Als je één artiest mocht zijn, wie zou dat dan zijn?" of "Naar welk concert zou graag heen willen?". Zo start je het gesprek en voor je het weet zijn jullie een uur aan het praten over muziek en artiesten.

School
Je hebt niet altijd zin om over school te praten, maar het lokt wel leuke gesprekken uit. Vertel over dat irritante projectgroepje of die rare docent. Hij heeft ook genoeg verhalen te vertellen over school. Jullie brengen nu eenmaal veel tijd door op school, dus daar maak je ook het meeste mee.

Eten
Want eerlijk is eerlijk: eten doet het altijd goed. Bespreek bijvoorbeeld jullie favoriete cheat-voedsel. Wat is echt zijn guilty pleasure en wat vindt hij vies? Vraag het hem. Iedereen houdt nou eenmaal van eten, dus dit onderwerp kan niet missen.

De volgende keer dat jouw date ongemakkelijk begint te worden ga je snel naar de wc en pak je dit artikel erbij. Door te beginnen over deze onderwerpen verander je de awkward small talk in een gezellig gesprek. Heb je nog meer tips nodig zodat jullie date onvergetelijk wordt? Lees dan dit artikel.

Bron: attractiongym.nl, aantrekkingskracht.com, stylecaster.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 maanden geleden EVA LUCAS

    Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  1. 1